Aktuelle nyheder

30. august 2022
SEF Energi e-Mobilitet installerer med succes fælles ladestandere til kontorhus
7. juli 2022
Fastspeed til fynboerne: SEF Fiber indgår ny samarbejdsaftale
SEF Fiber har netop landet sin første nye samarbejdsaftale med tjenesteudbyderen, Fastspeed, til gavn for de fynske kunder, som har fibe (...)
14. september 2022
Elektrisk Dag hos SEF
SEF åbner dørene og inviterer til Elektrisk Dag lørdag 24. september kl. 11-16. Som forbrugere skal vi til at tænke over, hv (...)
17. maj 2022
Frø og biodiversitet på skoleskemaet hos SEF
2. klasse fra Ørkildskolen i Svendborg var onsdag på besøg hos SEF, hvor de hjalp energi-koncernen med at lave udendørs arealer om fra g (...)
11. maj 2022
Nye bestyrelser i SEF-koncernen
SEF-koncernen, der bl.a. står for salg af el, varmepumper og ladestandere til elbiler, har fået nye bestyrelser. Ind træder Jonas Ejlert (...)
28. april 2022
Rusland lukker for gassen til Polen og Bulgarien
Ruslands udmelding om at lukke for gassen til Polen og Bulgarien kan skabe bekymring for, at de også kommer til at lukke for gassen til (...)
5. april 2022
SEF betaler 9 mio. tilbage til kunderne
Høje og ustabile energipriser har været virkeligheden for danskerne det seneste år, hvor en gennemsnitlig elregning er steget med 30 pro (...)
15. marts 2022
Krigen i Ukraine påvirker energipriserne
Det seneste år har der generelt været prisstigninger på naturgas og el, men Ruslands invasion af Ukraine har desværre skabt stor usikker (...)
27. januar 2022
Det bliver endnu hurtigere at lade elbilen i Svendborg
Det skal være nemt og bekvemt at køre elbil i Svendborg. Derfor bliver SEF’s fire ladestandere nu opgraderet og dermed endnu hurtigere. (...)