Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/sefenergi.dk/public_html/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/sektioner/banner.php on line 5

Fedt du valgte at klikke videre!

For os har det været den mest naturlige ting i verden at søge mod markedet for Smart Home-produkter.

SEF Energi sælger el og naturgas og begge dele bliver mere og mere “smarte” at styre. Teknologien er her allerede og vi ser kun en fremtid, hvor den teknologi og mulighederne for at styre dit Smart Home bliver større og mere avancerede.

Apple HomeKit er blot et af de systemer, der for eksempel kan hjælpe dig med at lukke ned for elektricitet og varme, når du ikke er hjemme.

Det kan måske virke mærkeligt, at vi vælger at involvere os på et område, der kan hjælpe dig med at SPARE på elektriciteten, når det netop er det, vi sælger.

For os giver det god mening.

Hver dag arbejder vi nemlig med et stort fokus på en bæredygtig fremtid. Og det kræver fremtidssikre intelligente løsninger, der gavner vores miljø og den verden, vi ønsker at give videre til nye generationer.

Store ord, ja, men det er faktisk det, vi tror på. Og vi sætter handling bag vores ord.

Vi har for flere år siden begyndt udskiftningen af vores bilpark, så vi i fremtiden primært kun vil have el- og hybridbiler.

Nærvarme Danmark er endnu et initiativ, vi er i gang med. Her tilbyder vi varmepumper på abonnement, som er et langt mere energivenligt alternativ til især olie- og træpillefyr.

Også vores elprodukter bliver grønnere. Vi arbejder hen imod, at al den strøm, du får fra SEF Energi skal være produceret af vedvarende energikilder.

Men selvfølgelig tilbyder vi allerede nu grønne elprodukter. Vores engagement i vindstrøm kan du læse om her.

Hvilket igen bringer mig hen til det fantastiske tilbud, du kan få, hvis du bliver kunde hos os 😉

Få en rabatkode på 400 kr. til WiFi-butikken.dk, hvis du vælger at blive elkunde hos SEF Energi.

Det er nemt at skifte! Når vi ringer dig op, gennemgår vi din nuværende elaftale og ser på, om vi kan give dig et konkurrencedygtigt tilbud på den. Du kan til enhver tid sige “nej tak” til vores tilbud. Du forpligter dig ikke til noget ved at blive ringet op.

Bestil tilbud - 400 kr. i rabatkode til WiFi-butikken.dk
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.