Vi hjælper landets boligudlejere med gratis og nem tilmelding til klimavenlig el-leverandør via en app

I Danmark er der frit elvalg, og det betyder at man som ejendomsadministrator eller boligudlejer frit kan tilmelde nye lejere til lige nøjagtig det el-leverandør man har lyst til.

Digitale Flyttesyn
Automatisk tilmelding til klimavenlig el-leverandør
Digitale lejekontrakter
Digitale underskrifter
Kontrol & indsigt
Automatisering
GDPR
Screening

Vi kender udfordringer ved et flyttesyn – her får I flere gevinster ved at anvende vores samarbejdspartner DomuSpect

At gennemgå en flytteproces kræver noget papirarbejde, en fuldmagt fra lejer, og noget tid på kontoret med at administrere processen – indtil nu! Vi har sammen med DomuSpect – det digitale flyttesyn, automatiseret og digitaliseret hele processen. Nu kan I spare en masse tid og gøre hele flyttesynet på én gang sammen med lejeren – bl.a. er det at få dine lejere tilmeldt automatisk til klimavenlig el-leverandør.

Mange ved ikke at der er frit elvalg i Danmark, og at du kan tilmelde dine lejere til en el-leverandør der ligger i et andet område i Danmark. Har du f.eks en udlejningsejendom i Skagen, kan du frit vælge en el-leverandør fra f.eks Sydfyn.

 

App – det digitale flyttesyn

DomuSpect – det digitale flyttesyn er en app der hjælper udlejere og ejendomsadministratorer med det lovpligtige flyttesyn, i forbindelse med ind- og fraflytninger af lejeboliger. Tidligere brugte man papirskabeloner uden fotodokumentation, i dag er hele processen digitaliseret og på mange fronter automatiseret, hvis man bruger DomuSpect appen.

Sammen med SEF Energi har DomuSpect udviklet en nem og gratis funktion der hurtigt og træfsikkert samler en fuldmagt og en tilmelding til el-leverandøren med ganske få klik, og dermed sparer udlejer en del tid og besvær.

Appen kan downloades i Apples app-store og Google Play helt gratis – nem at bruge og man kan gå i gang med det samme.

Appen kan bruges i en begrænset gratis version og opgraderes nemt med ekstra funktionalitet. Tilmelding til el-leverandør er helt gratis at bruge uanset version.

 

 

Vi leverer strøm til dine lejere, der støtter op om den grønne omstilling i elmarkedet

Bag aftalen mellem SEF Energi og DomuSpect ligger der et ønske om at gøre verden til et lidt bedre og grønnere sted – læs om den grønne omstilling af hele energimarkedet – for dig som husstand og hele Danmark. Derfor tilbydes der et klimavenligt el-produkt fra SEF Energi, når man tilmelder lejer til elforsyning: Fleksvind – vindstrøm med time-for-time priser der afregnes ud fra det reelle forbrug. Populært sagt kan man sige at både lejer og udlejer bidrager til den grønne omstilling ved at benytte denne løsning.