Styrk boligforeningens fællesskab

Køb el i fællesskab og opnå flere fordele

Ansvarlighed styrker fællesskabet i samfundet, men også lokalt og helt ned i et boligfællesskab. Gør man – boligforeningen og lejerne – noget sammen styrkes det værdibaserede fællesskab for at gøre en forskel, reducerer udgifterne og øge værdien for boligforeningen. Disse ting kan bl.a. skubbes i gang med den nye tendens der viser sig i energimarkedet omkring Energifællesskaber.

Hos SEF Energi er vores vigtigste formål at finde løsninger til markedet, som anvender energien rationelt og derved bidrage til forebyggelse af klimaændringer.

Energifællesskab – tendenser vi gerne vil snakke med din boligforening om:

Ladestandere til elbiler i boligforeningen

Med det stigende fokus og tendens for grønne energimæssige tiltag, herunder infrastruktur af el-ladestandere, hjælper vi boligforeninger med at komme i gang med transformation til mere vedvarende energi i form af el-ladestandere og rådgivning om andre grønne tiltag.

Vindstrøm og fokus på elsparetiltag

Med et Energifællesskab leverer SEF Energi vindstrøm til hele boligforeningen. Dvs. den mængde strøm der anvendes i boligforeningen reserveres og produceres af vindmøller og kommer i det samlede danske elnet. Som dokumentation modtager boligforeningen Vindstrøms-certifikat på det estimerede el-forbrug.

Vi hjælper også med rådgivning og sparring omkring andre energisparetiltag i boligforeningen, herunder energistyring og energiforbedringer.

Mulighed for månedsafregning af reelt el-forbrug

Med en fælles storaftale på el opnår man fordele ved at blive afregnet hver måned af det reelle el-forbrug.

Løbende oversigt over elforbrug

Med Energifællesskab får den enkelte lejer mulighed for at holde øje med eget el-forbrug.

Ring uforpligtende til konsulent Morten Jensen på 20 51 09 55 eller send ham en mail på mje@sef.dk.