Vælg SEF Energi og få en pålidelig leverandør af el og naturgas

Er du på udkig efter en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der kan være din leverandør af el samt naturgas? Så lad valget falde på SEF Energi. Vi har altid fokus på at minimere din virksomheds omkostninger, og gennem individuel og skræddersyet rådgivning kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige naturgasaftale og energiløsning til din virksomhed.

Vi har her beskrevet, de muligheder vi tilbyder, således at du kan guides i retning af den helt rette energiløsningen til dit behov.

Siden 1906 har vi givet energi til handling
Hos os får
du fagfolk i røret
Vi har høj kundetilfredshed
Du kommer hurtigt igennem til vores kundeservice
Vi passer på miljøet sammen med vores kunder
Mulighed for gebyrfri betaling

Lad SEF Energi sætte strøm til din virksomheds hverdag

Med en energiaftale fra SEF Energi får du en pålidelig elleverandør til din virksomhed. Vi har sammensat en række forskellige pakker, så du sammen med erhvervskonsulenten kan finde den helt rigtige løsning, der passer til din virksomheds profil.

  • Spotpris: Vælger du en Spotprisaftale, følger din elpris markedsprisen. Det betyder, at du ikke på forhånd kender virksomhedens eludgifter. Du betaler derimod kun den reelle pris for dit elforbrug.
  • SupportEnergi: Har din virksomhed en klub, forening eller et velgørende formål, som du gerne vil yde et bidrag til? Så vælg en SupportEnergi-aftale. Her får du virksomhedens strøm til en variabel pris, og gennem virksomhedens forbrug af strøm optjenes et kontant beløb, som udbetales til den valgte klub, forening eller velgørende formål én gang årligt. Det koster ikke din virksomhed ekstra at vælge SupportEnergi, da vi betaler din støtte.
  • Vindstrøm: Ønsker du, at din virksomhed får en mere grøn profil, kan du vælge en Vindstrømsaftale. Vi har vores egne vindmøller. Derfor har vi også har mulighed for at certificere, at den samlede mængde af strøm, din virksomhed bruger i løbet af et år, bliver produceret af disse vindmøller. Du kan tilkøbe Vindstrøm som et tillæg vores Fastpris-, Spotpris- og Kombiprisaftaler.

 

Elpriserne i hele Danmark er steget markant i løbet af 2021hvilke påvirkninger og årsager kan du læse mere om her.

Kvalitet og bæredygtighed er nøgleord i vores virksomhedsfilosofi og vi stiller derfor kompromisløse krav til vores leverandører. Vi foretrækker at handle lokalt, derfor er det også et helt naturligt valg for os, at købe vindstrøm produceret af en vindmølle i Lejbølle på Langeland.

Preben Wendorff, Indehaver, Wendorff

Naturgas til din virksomhed

Naturgas opvarmer i dag rigtig mange virksomheder i hele Danmark. Det skyldes, at naturgas har en forholdsvis lav CO₂-udledning og derfor er bedre for miljøet end eksempelvis kul. Vælger du SEF Energi som din naturgaspartner, er du altid sikker på at kunne få leveret naturgas direkte til din virksomhed – og til en pris, der kan mærkes på din virksomheds regning.

Hos SEF Energi har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige naturgasaftaler. Disse bliver tilpasset din virksomheds profil og behov, så du er sikker på at få den helt rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov.

  • Spotpris: Denne aftale retter sig mod virksomheder, der ikke er nervøse for eventuelle udsving i naturgasprisen. Din pris følger nemlig markedsprisen, hvorfor du er sikker på altid kun at betale den reelle pris.
  • SupportEnergi: Ønsker din virksomhed at støtte en klub, forening eller et velgørende formål gennem jeres naturgasaftale, er SupportEnergi den rigtige løsning. Du får en variabel pris, som følger markedsprisen og i takt med din virksomheds forbrug, optjener du en kontant støtte til en klub, forening eller velgørende organisation efter eget valg – helt uden at det koster dig ekstra, da støtten udelukkende bliver betalt af SEF Energi.

 

Naturgaspriserne i hele Danmark er steget markant i løbet af 2021hvilke påvirkninger og årsager kan du læse mere om her.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om din virksomheds muligheder for at opnå store besparelser på din virksomheds elforbrug? Eller skal du have en ny, pålidelig naturgaspartner, der kan være med dig hele vejen? Så lad SEF Energi være din nye erhvervspartner. Vi kan levere strøm såvel som naturgas til hele Danmark, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med en rentabel og professionel el- og/eller naturgasaftale.

Du er altid velkommen til at ringe til en af vores erhvervskonsulenter for at få en uforpligtende snak om dine muligheder og for at høre mere om, hvilke fordele el og naturgas fra SEF Energi kan have for din virksomhed.