Giv din virksomhed et effektivt EnergiTjek

Hos SEF A/S har du og din virksomhed altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende EnergiTjek af en dygtig energikonsulent fra EFFEKTIV ENERGI. De gennemgår grundigt din virksomheds energiforbrug, og ud fra gennemgangen kan de komme med en lang række af konkrete energibesparende forslag, du kan implementere i din virksomhed.

Der er et stort potentiale for at spare på energien hos rigtige mange virksomheder. Mange kan opnå besparelser på helt op til 35 % af energiforbruget ved at udskifte til mere energieffektive løsninger i virksomhedens drift, lager og produktion. EFFEKTIV ENERGI’s energikonsulenter er eksperter i deres fag, og de har stor erfaring med at optimere alle former for energiprocesser, hvorfor de helt sikkert også kan hjælpe din virksomhed.

Når du får besøg af EFFEKTIV ENERGI, vil energikonsulenten hjælpe dig og din virksomhed med at få et samlet overblik over, hvordan du kan spare på el- og varmeregningen på en nem og overskuelig måde – og så er det endda helt gratis at få besøg af en energikonsulent.

Denne ordning gælder fynske virksomheder, der har et årligt elforbrug på under 1.000.000 kWh.

Skal din virksomhed have et EnergiTjek?

SEF A/S er partner i EFFEKTIV ENERGI, hvor vi sammen med EnergiFyn, Fjernvarme Fyn, Nature Energy og miljønetværket MiljøForum Fyn vil bane vejen for en mere fornuftig anvendelse af ressourcer.

Kunne du tænke dig at få tjekket din virksomheds energiprocesser igennem, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 62 20 11 20. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at booke et gratis EnergiTjek, så du kan komme i gang med energieffektive forbedringer, der kan mærkes på bundlinjen.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/sefenergi.dk/public_html/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/sektioner/billede_kasse.php on line 4