En total ladeløsning til virksomheder og boligforeninger, hvor ladestandere, installation, el-aftale og app til intelligent ladning er samlet ét sted.

Blandt virksomheder og boligforeninger er der en stigende efterspørgsel, der gerne vil have løsninger inden for ladeinfrastruktur til elbiler efter individuelle behov.

Det gælder både til virksomhedens egne elbiler, de ansattes og kundernes. I boligforeningerne mærkes det, at lejerne fokuserer mere og mere på elbiler og hvilke muligheder der er for at få ladet deres og gæsternes elbiler op.

Vores fokus er at hjælpe med individuelle løsninger, der tilgodeser behovet nu og her, men også være en holdbar løsning i fremtiden i takt med udviklingen, som taler ind i den grønne omstilling.

 

Gratis nedtagning af eksisterende ladestander

Ønsker I at slippe for nedtagningsgebyret på jeres nuværende ladeboks, kan vi gøre det for jer uden det koster jer noget, når I køber ladestander hos SEF Energi.
Vi klarer alt fra nedtagning og forsendelse af jeres nuværende ladestandere. I skal blot selv opsige jeres nuværende ladeaftale.

 

 

Sådan gør vi

SEF Energi Ladeboks til boligforeninger - Sådan gør vi

Den totale ladeløsning

Med vores totalløsning får I en skræddersyet ladepakke, som tilgodeser behovene hos både jeres virksomhed og medarbejdere samt jeres kunder og gæster.  For boligforeninger er det lejerne og deres gæsters behov, vi opfylder med en skræddersyet ladepakke.

Opladningsløsningen til både virksomheder og boligforeninger indebærer

 • Skræddersyet løsning, der passer til netop din virksomhed eller boligforening
 • X antal ladestandere til elbiler efter behov: For virksomheder: både på arbejdspladsen og hjemme hos medarbejderne. For boligforeninger: til både lejere og gæster
 • Fuld installation af standerne
 • Serviceaftale inkl. refusion af elafgiften (elafgiften er nedsat til 1 øre i perioden 1. januar – 30. juni 2023, og derfor er der ingen refusion)
 • Differentieret betaling for opladning på en simpel måde
 • Den helt rigtige el-aftale, som understøtter den grønne omstilling
 • Intelligent opladning styret gennem en app, så elbilerne automatisk lader, når strømmen er billig eller mest miljøvenlig i løbet af døgnet.
 • Muligheden for fast tilknyttede elbiler/leasing
 • Færre udgifter på brændstof og service
Læs cases på nogle af vores erhvervsløsninger:

Serviceaftale til din ladeboks – inkl. refusion af elafgift

(Elafgiften er nedsat til 1 øre i perioden 1. januar – 30. juni 2023, og derfor er der ingen refusion i denne periode)

Med en Serviceaftale opnår din virksomhed driftssikkerhed af jeres ladestandere, så de altid er funktionsdygtige, og vi sørger for refusion af elafgiften.

 • Vi sikrer, at din ladeboks altid fungerer. Såfremt uheldet er ude, udbedres fejlen enten via vores IT-supportsystemer eller via et fysisk besøg af vores installatør – uden at det koster dig ekstra.
 • Vi håndterer og refunderer din elafgift til opladning. Det betyder, at I kan spare 95,38 øre i elafgifter på hver kWh, ladestandere forbruger.
 • Er din virksomhed elkunde hos SEF Energi, kommer afgiftsrefusionen automatisk via den elregning, din virksomhed i forvejen modtager.

 

Differentieret betaling for opladning

Din virksomhed eller boligforening ejer ladestanderne. Det betyder, at I selv bestemmer kWh-prisen for opladning af elbil. Samtidig kan I vælge at differentiere priserne alt afhængig af, om det f.eks. er virksomhedens medarbejder, kunde eller gæst, der oplader sin elbil, eller om det i boligforeningen er en beboer eller en gæst.

Vil du høre mere?

Ønsker du og din virksomhed eller boligforening at høre mere om, hvad vi kan skræddersy til jer, så ring på 62 20 11 20, eller skriv til os her.

Kontakt os
Samtykke *
reCAPTCHA

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.