FiberLAN

I 2017 opkøbte SEF A/S el-, netværks- og kommunikationsvirksomhed FiberLAN, som i dag er en fuldt integreret del af koncernen.

FiberLAN er en landsdækkende virksomhed med base i Odense. Hver eneste dag leverer FiberLAN skræddersyede løsninger inden for alt lige fra netværk og fiber til kommunikation og videoovervågning. Enhver løsning er tilpasset kundernes behov og ønsker, hvilket er garanti for et altid gennemarbejdet og helhedsorienteret resultat.

Hvad end din virksomhed har brug for lynhurtigt fibernet eller et professionelt AV-system, så kan FiberLAN være behjælpelig. De har stor erfaring inden for branchen og står altid klar til at påtage sig enhver opgave for store såvel som små virksomheder med stor entusiasme.

Teamet bag FiberLAN består af et professionelt hold af dygtige medarbejdere, der altid skaber pålidelige og driftssikre løsninger af bedste kvalitet.

Én virksomhed – mange kompetencer

FiberLAN har en lang række af kompetencer og områder, de er specialiseret inden for. Det gælder blandt andet:

  • Installation af fibernet
  • Installation af trådløst netværk
  • Installation af PDS
  • Installation af AV-systemer.

Ydermere tilbyder FiberLAN også at sætte effektive videoovervågningssystemer op med henblik på at forebygge indbrud i din virksomhed.

FiberLAN har derudover stor erfaring med totalentrepriser og projektering, hvorfor de også kan fungere som en god samarbejdspartner i forbindelse med byggerier.

Vil du vide mere om FiberLAN?

Har du en forestående opgave, du skal have hjælp til? Eller vil du vide mere om, hvad FiberLAN kan gøre for dig?
Læs mere på FiberLANs hjemmeside