Gratis koncert med en stærk og personlig songwriter i en meget spektakulær kulisse

Det er med stolthed, at spillestedet Harders og energiselskabet SEF er gået sammen om at præsentere en meget personlig og meget dedikeret sangskriver, den dansk/italienske Marc Facchini.

Koncerten finder sted lørdag den 18. september kl. 18.00 (dørene åbnes kl. 17.00) i SEF´s store domicil på Faaborgvej 44. Koncerten er gratis. Der udbydes 100 billetter, som man skal booke på Harders hjemmeside.

Efter koncerten vil der være en artist-talk, hvor man kan samtale med kunstneren og snakke med ham om bl.a. musikkens væsen, hvordan hans musik bliver til og hvordan den er sat op i det store hus hos SEF.

Sagen er nemlig den, at Marc Facchini vil udnytte det store og arkitektonisk spændende hus på en kreativ måde. I løbet af koncerten vil Marc Facchini optræde flere steder/på flere etager på gangbroer i huset. Hans ensemble, som besår af en strygekvartet, vil ligeledes være placeret være placeret forskellige steder. Lydfolkene vil sikre, at publikum får en stor lyd – uanset hvor man opholder sig. Publikum vil således blive taget med på en rejse ind i musikken. En rejse, der bl.a. indebærer, at man skal bevæge sig lidt rundt for at få den fulde oplevelse af musikken.

 

Som et ekstra kuriosum deltager det meget fine ungdomskor fra Svendborg, SNUK også i koncerten. SNUK er altid garant for velsyngende og entusiastiske unge stemmer. Koret dirigeres af de to garvede kordirigenter, Ulrich Klostergaard og Povl Balslev.

Marc Facchini har en række udgivelser bag sig. Der er tale om spændende og personlig musik, som ganske givet vil blive en stor oplevelse for publikum – særligt når man tænker de meget fine rammer for koncerten ind, fortæller arrangør Mads Stephensen fra Spillestedet Harders.

Marc Facchinis seneste udgivelse, der bærer titlen ”Ind i evigheden”, er blevet karakteriseret som et helstøbt værk, hvor den klassiske rockbesætning opløses i bobler af melodiøse stryger- og blæserarrangementer.

GAFFA skrev om musikken, at ”Dystopi har sjældent lydt smukkere [..] Der noget særegent nordisk over tonen på Ind i evigheden, og det selvom albummets 11 sange ofte lyder som en togrejse gennem et forenet Europa med et folk-ensemble som eneste selskab. Tonen er lige så lys som en midsommernat. Mens kontravægten er Jordens nært fremstående undergang, der er albummets overskyggende lyriske tema. Dette Dr. Jerkyll & Mr. Hyde-univers fungerer bare.”

Mads Stephensen slutter med at slå fast, at man vil blive budt på et godt glas og lidt snacks, og derudover skal du bare lade dig forføre af musikken som blik serveret på en ny og anderledes måde.