Skab en grønnere fremtid

Med vindstrøm fra SEF Energi bidrager du til den grønne omstilling og nedsætter samtidig forbruget af fossile brændstoffer. Som elkunde hos os er du med til at skabe en grønnere fremtid for dig og din familie.

Det er enkelt at skifte til til en vindstrømsaftale hos SEF Energi.

==> Udfyld formularen og få et uforpligtende og gratis tilbud <==

I 2019 satte vi verdensrekord med 46,9 pct. af den danske strøm produceret alene af vindmøller. De seneste fire år er antallet af kunder, der vælger vindstrøm mangedoblet i SEF. Og med vores 20 vindmøller er vi med til at sende grøn strøm ud til det samlede el-net.

Sammen kan vi skabe et grønnere Danmark!

 

Bestil tilbud - Vindstrøm
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

For os er det vigtigt, at den energi vi bruger er så vedvarende og miljøvenlig som muligt. I vores hverdag som både familie og virksomhed bruger vi rigtig meget strøm. Og for at kunne se os selv og vores børn i øjnene har vi valgt Vindstrøm fra SEF Energi.

Lise og Thomas Rasmussen, ejere af det økologiske landbrug og gårdbutikken Høkildegård i Øster Skerninge

​​Gør som familien Rasmussen fra Øster Skerninge og vælg vindstrøm

Lige nu fylder klimaforandringer og miljø mere og mere – ikke bare i Danmark, men også i resten af verden. Og Danmark er et foregangsland, når det kommer til grøn energi. I 2019 satte vi verdensrekord med 46,9 pct. af den danske strøm produceret alene af vindmøller. Vi er altså det land i verden, der kan dække den største andel af vores el-produktion med grøn strøm fra vindmøller. Den omstilling tager SEF Energi naturligvis del i og ansvar for.

Vi kæmper for grøn omstilling

Som vindstrømskunde i SEF er du med til at nedsætte for​bruget af fossile brændstoffer – en udvikling vi kæmper for hver eneste dag. Faktisk producerer SEF så meget vindenergi, at det svarer til, at hver tredje el-kunde i SEF bliver forsynet med grøn strøm. Vindstrøm er ikke et nyt produkt hos SEF. Vi har solgt vindstrøm til vores kunder i mere end fem år og har grøn energi som allerhøjeste prioritering. Fordi vi mener, grøn energi er fremtiden.

Med 110 års erfaring i det sydfynske er SEF ikke bare en lokalt forankret energiudbyder, der støtter op om gode foreninger og sikrer jobs og skattekroner til det sydfynske – vi er en erfaren og ansvarlig energivirksomhed med en grøn mission: Det skal være let og billigt for dig at vælge grøn energi!

Bidrag gør en forskel

Du kan være med til at bidrage til den grønne omstilling ved at vælge SEF Vindstrøm. Vindstrøm er nemlig for dig, som har en holdning til, hvordan din el bliver produceret. Prisen for at tage at aktivt og bæredygtigt valg er 0,025 kr./kWh du bruger. Som bevis på dit vindstrømskøb, får du et certifikat som garanti for, at den mængde strøm du bruger på et år, reserveres og produceres af vindmøllen. Sammen med SEF er du med til at sætte en dagsorden og drive den grønne omstilling.

Der er forskellige måder at købe Vindstrøm på hos SEF

  • Du kan vælge vindstrøm som Fastprisaftale, hvor prisen ligger fast i 12, 24 eller 36 måneder
  • Du kan vælge vores Standardprisaftale, som er el til variabel pris, der følger markedet, eller
  • Du kan vælge SupportEnergi, som både støtter dit lokalområde og den grønne energi

Vind​strøm er dog allerede en fast del af pakken i DyrenesEnergi, hvor du udover at støtte Dyrenes Beskyttelse automatisk er vindstrømskunde og bidrager til den grønne omstilling.

Aftalen om vindstrøm er gældende, så længe du har en el-aftale med SEF Energi og kan opsiges jf. vores leveringsbestemmelser.