Vælg det helt rigtige produkt

Nedenfor finder du vores udvalg af produkter inden for både el og naturgas.

Har du brug hjælp til at vælge det produkt, som passer bedst til din husstand, sidder vi altid klar i kundeservice med råd og vejledning. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk.

Produkter og priser

Få naturgas fra SEF Energi

SEF Energi er et ærligt energiselskab med en historie, der strækker sig mere end 100 år tilbage. Siden 1906 har vi været med til at levere energi til de sydfynske borgeres liv, men meget er sket siden dengang. I dag er vi et landsdækkende energiselskab. Det betyder, at du kan få naturgas fra SEF Energi, uanset hvor i Danmark du bor.

Hos SEF Energi arbejder vi ud fra den idé, at det skal være alt andet end besværligt at være kunde hos os. Derfor har vi gjort det nemt og bekvemt at skifte din naturgas fra din nuværende leverandør til os. Med naturgas distribueret af SEF er du altid sikker på en stabil og effektiv løsning, der aldrig svigter.

Siden 1906 har vi givet energi til handling
Hos os får du
fagfolk i røret
Du kommer hurtigt igennem til vores kundeservice
Vi passer på miljøet sammen med vores kunder
Vi har høj kundetilfredshed
Du har mulighed for gebyrfri betaling

Vælg den aftale, der passer dig

Har du en teenagedatter, der godt kan lide at tage lange bade? Elsker du selv, at der er godt varmt i stuen? Eller foretrækker din partner et mere køligt indeklima? Mulighederne er mange, og det viser bare, at ikke to familier en ens. Derfor har vi også gjort det muligt for dig at vælge mellem forskellige naturgasaftaler. Så er du sikker på at få den helt rigtige løsning, der passer til netop din familie og dine behov. Hos SEF betyder det, at du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Fastpris
  • Standardpris
  • SupportEnergi.

Hvilken aftale du skal vælge til din husstand, kommer helt an på, hvad du, din familie og din pengepung er mest tryg ved. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du skulle være i tvivl om, hvad du skal vælge, og vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.