SEF Energi støtter op om lokalsamfundet

Hos SEF Energi støtter vi op om lokalsamfundet. Som kunde kan du også være med til at sponsorere klubber, foreninger og velgørende formål gennem vores SupportEnergi-aftale. SupportEnergi giver dig muligheden for at støtte en valgfri klub eller forening, så du kan være med til at skabe støtte lokalsamfundet. Vil du gerne læse mere om SupportEnergi, kan det gøres her.

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel for børn og unge, hvorfor vi også har et samarbejde med Børns Voksenvenner. Her kan du gennem din el- eller naturgasregning være med til at støtte denne organisation, uden at det kommer til at koste dig ekstra. Det kontante beløb, du årligt optjener, går ubeskåret til organisationens arbejde med at skabe værdifulde venskaber børn og voksne imellem.

Ud over at skabe værdi for lokalsamfundet, har SEF Energi også et engageret sig samfundsansvarligt uden for Danmarks grænser. Derfor tilbyder vi også en ordning, hvor du løbende optjener et beløb, som vi sørger for at udbetale én gang årligt til Operation Dagsværk. Med vores SupportEnergi Operation Dagsværk, kan du være med til at fremme uddannelsen i udsatte områder rundt omkring i verden.

Uanset hvad dit behov måtte være, kan vi hos SEF hjælpe dig med at finde den rette løsning inden for el, naturgas, nærvarme og fibernet.

Vi glæder os til at hjælpe dig.