SEF Energi

Fra elværk til moderne energikoncern.

SEF har altid haft en mission om at bidrage til Sydfyns udvikling, lige fra det første elværk i Svenborg blev indviet i 1906, til vi fik bragt fibernettet til Sydfyn. I elværkets første leveår blev der leveret strøm til 436 lysforbrugere og 56 kraftforbrugere, og dengang kostede el 4 øre pr. Hekto-Watt-Time, hvilket svarer til 40 øre pr. kWh. Det er næsten samme pris som i dag, hvilket blot viser, at SEF Energi hele tiden arbejder på at kunne levere den lavest mulige pris på el til både private forbrugere og virksomheder.

I 1965 blev alle øer i det sydfynske øhav forbundet til elnettet, der således leverede strøm til alle husstande. Samme år kunne elforsyningen også flytte til de lokaler på Fåborgvej, hvor vi stadig har til huse i dag. i 1975 blev det sydfynske område skilt, og Sydfyns Elforsyning blev dannet som en selvejende institution, der forsynede det Svendborg-området med el.

Selskabet blev forløberen til den moderne energikoncern SEF, der i dag både omfatter bl.a. SEF Energi, SEF Fiber A/S, Nærvarme Danmark A/S, FLOW Elnet A/S, Origo Service (binavn til SEF), FiberLAN m.fl.
Efter et ønske om national vækst og en mere moderne fremtoning, skiftede koncernen i 2016 navn til SEF A/S.

Som tiden er gået, er behovet for elforsyning vokset og i takt med dette, er vi også vokset. Det har gjort det muligt for os at brede vores ydelser og produkter ud, så vi bedst muligt kan matche vores kunder behov på flere fronter.

Vil du læse mere om Fonden SEFs historie, kan det gøres lige her.

Hvem er SEF Energi?

SEF Energi er din leverandør af el, naturgas, ladestandere til elbiler og smart home produkter. Vi har et mål om at kunne levere en stabil strøm til Sydfyn og resten af Danmark, hvor der samtidig er fokus på de grønne løsninger.

Når du køber en løsning hos os SEF Energi, foretager du et miljøvenligt valg. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at få implementeret de grønne løsninger derhjemme, hvorfor vi også tilbyder rådgivning i, hvordan du kan få et miljøvenligt energiforbrug. Uanset om du er privat forbruger, har en virksomhed eller en boligforening, så kan vi hjælpe dig med at få en mere miljøvenlig og grøn løsning, når det gælder produkter inden for vores regi.

Det er vigtigt for os at kunne skabe værdi for dig, hvorfor vi sikrer en bæredygtig og holdbar energiforsyning til både virksomheder og private. Vi arbejder hver dag på at kunne give dig den bedste service og en kyndig rådgivning, og derfor tilbyder vi også produkter og ydelser, der matcher dine behov. Gennem en kompetent rådgivning finder vi sammen frem til den løsning, der bedst tilgodeser dine ønsker.