Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF Energi’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområde. Ønsker du at holde dig opdateret med brugbar viden og informationer omkring energien i Danmark, og hvilke områder vi har fokus på ved at tage samfundsansvar? Så tilmeld dig vores nyhedsmail.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

21. august 2020
Ny miljøvenlig afbryder på Tåsinge
På det seneste er arbejdet med en opgradering af stationen på Vornæsvej på Tåsinge afsluttet. De seneste tre år har ORIGO Service A/S arbejdet p (...)
20. august 2020
Certifikat på vedvarende energi
Fra samfundets side er der et ønske om at nedbringe CO2-udledningen. Energiproduktionen er et af de områder, hvor der kan findes en reduktion og (...)
18. august 2020
Tænk på klimaet når du vælger elprodukt
Tilbagevendende indslag om stigende temperaturer og smeltende polaris fylder vores nyheder på regulær basis. Klimaforandringerne foregår neto (...)
14. august 2020
Klimamål 2030
I Danmark og i de fleste EU-lande er der et politisk ønske om at reducere udledningen af drivhusgasser. Det har resulteret i en række klimamål. (...)
24. juni 2020
En varmepumpe sparer klimaet for ca. 60.000 kg CO2
Med 130 installationer gør Nærvarme Danmark (tidl. SEF Nærvarme) allerede meget godt for klimaet. Når man (...)
11. juni 2020
Gratis vindstrøm fra SEF Energis ladestandere
Du kan i hele 2021 få gratis vindstrøm fra SEF Energis ladestandere i Svendborg midtby (...)
13. maj 2020
Elbiler hos SEF
Det er en politisk ambition, at vi i fremtiden skal transportere os med elektricitet som brændstof. I 2030 forventes op mod en mio. elbiler at k (...)
30. marts 2020
Historisk godt årsregnskab for SEF
2019 blev et rigtigt godt år for Energiselskabet SEF Årets resultat blev ganske enkelt det bedst i nyere tid med et samlet p (...)
13. maj 2020
Varmepumper skåner klimaet for CO2 svarende til 18 mio. dåseøl
Den grønne omstilling ruller for tiden ud over land og by, fra hus til hus. Mange mennesker viser interesse for at forene det nyttige med det be (...)