Presse

Skal du bruge materiale i forbindelse med en artikel? Eller er der nogle helt specielle oplysninger, du har brug for at indhente?

Hos SEF Energi prioriterer vi altid vores kontakt med pressen højt. Af den grund vil vi gerne gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig som journalist at finde lige præcist de oplysninger, du er på udkig efter.

Er du derfor i gang med at indhente informationer til dit arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk. Så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt. Vi står nemlig altid til rådighed, når du har brug for vores hjælp.

Hos SEF Energi vil vi også hellere end gerne hjælpe dig med at søge efter information, rapporter og artikler om de emner, der har relation til vores forskellige forretningsområder. Kontakt os, og så ser vi, hvad vi kan finde frem til dig.

Hvem skal du kontakte?

Hvem du skal have fat i forbindelse med presserelaterede spørgsmål, kommer an på, hvad du har brug af informationer. Herunder kan du se, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål rettet mod koncernen eller vores kommercielle aktiviteter.

 

Koncern

Adm. direktør Anders J. Banke

E-mail: sef@sef.dk

 

Kommercielle aktiviteter

Kunde- og Markedschef Claus Holm Andersen

E-mail: sef@sef.dk

Har du brug for billeder fra SEF Energi?

Ud over at kunne hjælpe dig med at finde oplysninger har vi også et udvalg af pressebilleder, du frit kan benytte. Vi har samlet dem alle her, og så længe du husker at kreditere os, så kan du bruge dem alle.

Billeder fra SEF Energi må dog ikke anvendes kommercielt til markedsføring, med mindre du har en aftale om dette med os.

Vores billeder må derudover ikke manipuleres eller videresælges.

På denne side finder du generelle situations- og stemningsbilleder samt billeder af ledelsen. Fandt du ikke præcis det billede, du søgte, så er du velkommen til at ringe til os på 62 20 11 20 eller sende en mail til marketing@sef.dk

Skal du bruge vores logo?

Har du brug for vores logo i forbindelse med dit arbejde? Så kan du også finde dem her på siden. Fandt du ikke det logo du søgte, eller har du en anden forespørgsel angående vores logo, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på marketing@sef.dk.