Vælg det helt rigtige elprodukt – alle er baseret på vindstrøm

Er du bevidst om det frie valg af elleverandør, uanset hvor du bor eller flytter hen i Danmark? Er du bevidst om, eller har en holdning til, hvordan el produceres? Nedenfor finder du vores udvalg af elprodukter, som afdækker dine behov og ønsker for din fremtidige elleverandør.

Vi har elprodukter, hvor vindstrøm er en selvfølgelighed. Derfor kan du kun vælge vindbaseret strøm fra os, som understøtter ‘den grønne omstilling‘.

For at være med til at modvirke klimaforandringerne arbejder SEF Energi hver dag for at anvende energi rationelt for vores kunder og os selv.

Har du brug hjælp til at vælge det produkt, som passer bedst til din husstand, sidder vi altid klar i kundeservice med råd og vejledning. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk.

Time-priser ud fra dit reelle forbrug
Baseret på Vindstrøm
Du er med til at spare miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
Læs mere
Støt din klub eller interesse
Time-priser ud fra dit reelle forbrug, baseret på Vindstrøm
SEF Energi donerer 2 øre pr. kWh, du forbruger, til din klub/interesse
Læs mere
Time-priser ud fra dit reelle forbrug
Baseret på Vindstrøm
SEF Energi donerer 10 kr. pr. md. til Dyrenes Beskyttelse
Læs mere
Elprisen følger markedet og baseret på Vindstrøm
Prisen reguleres hvert kvartal
Et af markedets laveste abonnementer til 10 kr. pr. måned
Læs mere

Tænk på miljøet med Vindstrøm og Energispareråd

Vi tror på, at vi sammen kan være med til at gøre en kæmpe forskel. Vi forsøger hver dag at tænke klimavenligt og ansvar ind i hver eneste led af vores produktion, og med SEF Energi som elleverandør kan du med godsamvittighed vælge en af vores elprodukter baseret på vindstrøm. Da der kun er et elnet i Danmark, hvor strøm fra alle produktionskilder blandes, kan vi ikke garantere at den strøm, der kommer ud af din stikkontakt, kommer direkte fra vindmøller – til gengæld kan vi garantere, at den mængde strøm, din husstand forbruger, bliver reserveret og produceret fra vindmøller og samtidig giver du et signal til politikkerne om ønske om mere grøn strøm.

 

Reducerer dit elforbrug og spar penge

Gør aktive ændringer hjemme hos dig selv, så du reducerer dit  elforbrug og sparer penge på din elregning. Vi kan alle gøre små og store forskelle i vores adfærd omkring anvendelse af vores strøm. Vi ønsker alle at anvende mindre energi, herunder strøm, og spare penge. Derfor skal vi anvende energien med omtanke og når det reelt er nødvendigt. Du kan læse mere her om energispareråd.

Vi havde et langsomt og ustabilt bredbånd især morgen og aften. Med Bredbåndspuljen fik vi et håb og noget at kæmpe for – vi fik etableret fibernet fra SEF Fiber. Stofa var en god sparringspartner i forhold til ansøgningen og under selve etableringen af fibernettet, som gik meget stærkt.

Jan, Vester Skerninge

Det betyder meget for mig, at SEF støtter det lokale liv. På den måde sikrer vi både arbejdspladser og et rigt foreningsliv.

Susanne, Ollerup

For os er det vigtigt, at den energi vi bruger er så vedvarende og miljøvenlig som muligt. I vores hverdag som både familie og virksomhed bruger vi rigtig meget strøm. Og for at kunne se os selv og vores børn i øjnene har vi valgt Vindstrøm fra SEF Energi.

Lise og Thomas Rasmussen, ejere af det økologiske landbrug og gårdbutikken Høkildegård i Øster Skerninge

​​​​​​SEF sætter energi til handling

Hverdagen i de danske hjem kan ofte være ganske hektisk. Børnene skal hentes og bringes, rengøringen skal klares, arbejdet skal passes, og fritiden skal helst bruges på interesser, familie og venner. Netop dette er vi altid bevidste om hos SEF Energi. Vi har gjort det nemt for dig at skifte til os, for vi mener, at det altid skal være nemt at tage det fornuftige valg. Ligesom det altid skal være nemt at være kunde hos os. Og med os som dit energiselskab er du altid sikker på at have en stabil elforsyning.
Hos SEF Energi er det vores vision at være med dig hele vejen. Tag hjemmefra med en opladet computer, elbil eller elcykel, nyd en fredag foran fjernsynet med god underholdning eller surf på internettet i din fritid. SEF Energi sætter strøm til alle de gode oplevelser i livet – uanset hvilken af vores vindstrømsbaseret produkter, du vælger: