Hjælp Børns Voksenvenner med at skabe værdifulde venskaber

Hos SEF Energi har vi en mission om, at vi kan være med til at gøre en mærkbar forskel. Både for vores kunder og for vores omgivelser. Derfor er det vigtigt for os at tage et samfundsansvar, hvorfor vi gennem flere meningsfulde samarbejder er med til støtte der, hvor der er behov for det.

Et af disse samarbejder er med Børns Voksenvenner. Børns Voksenvenner er en organisation, der matcher børn og unge med spinkle voksennetværk med frivillige voksne, der har tid, lyst og overskud til at gøre en forskel.

Vi har valgt at indgå dette samarbejde, da vi gerne vil bidrage til, at endnu flere børn kan få en voksenven.  Alt for mange børn vokser op med meget få voksne i deres liv, som kan agere rollemodeller. Derfor har disse børn og unge behov for nogle sunde venskaber med voksne. Gennem sjove oplevelser, fortrolige samtaler og hyggelige stunder bliver der skabt et vigtigt bånd, der er med til at gøre en livsvarig forskel.

Vær med til at støtte børn og unge

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Så kan du være med til at støtte gennem din el- og/eller naturgasregning – helt uden at det kommer til at koste dig ekstra. Vælger du vores SupportEnergi-aftale, der støtter Børns Voksenvenner, optjener du årligt et kontant beløb, som vi udbetaler til organisationen.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig ordningen. Vi skal nok sørge for resten, ligesom vi også sørger for at udbetale din støtte én gang årligt til Børns Voksenvenner. Så kan du være med til at gøre en stor forskel for sårbare børn og unge i hele Danmark, hver gang du tænder for lyset eller varmen i dit hjem.

Det eneste du betaler for, er dit forbrug af el og/eller gas. Det er helt gratis af skifte til Support Energi, og det koster heller ikke noget for dig at støtte Børns Voksenvenner. Det er udelukkende dit forbrug, der dikterer, hvor stor en støtte vi udbetaler.

Gør en forskel allerede i dag

Vil du være med til at gøre en stor forskel for børn og unge i hele Danmark? Så kan du tilmelde dig SupportEnergi. Din støtte vil være med til at kunne etablere flere venskaber mellem børn og voksne, og hvis du tilmelder dig allerede i dag, kan din støtte hurtigt få en indvirkning.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at vide mere, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef-kundeservice@sef.dk.