El DyrenesEnergi

Til dig, der går op i dyrs velfærd, klimaet og følger elmarkedets udvikling

  • Du får en el til indkøbspris, der følger det aktuelle spotmarked.
  • SEF Energi donerer et fast bidrag på 10 kr./md. til Dyrenes Beskyttelse på vegne af dig.
  • Du får automatisk vindstrøm og bidrager til produktionen af grøn strøm.
  • Du er med til at spare miljøet for 3,9 tons CO₂-udledning om året, se uddybning.
  • Abonnement til 39 kr. pr. måned.

Hvorfor skal jeg vælge El DyrenesEnergi?

DyrenesEnergi er til dig, der tænker på dyrevelfærd, klimaet og har en holding til, hvordan strøm skal produceres.

Med DyrenesEnergi får du mulighed for at støtte Dyrenes Beskyttelses arbejde for dyrevelfærden og samtidig tage ansvar for klimaet.

Vi, SEF Energi, giver 10 kr. i donation til Dyrenes Beskyttelse hver måned. Vi indkøber strøm til dig på den nordiske elbørs, Nord Pool Spot. Din el bliver købt ind time-for-time, så priserne følger markedsudviklingen.

Er du overgået til fleksafregning (det er dit lokale netselskab der afgør det – vi får automatisk besked) bliver du afregnet time-for-time med dit givet forbrug. Er du endnu ikke overgået til fleksafregning beregnes en gennemsnitspris for måneden når denne er omme.

Når du tænder for stikkontakten, kommer der en blanding af grøn og sort strøm ud i dine ledninger. Men med vindstrøm er du med til at give et politisk signal om, at du har foretaget et aktivt valg og tager et samfundsansvar til et renere klima og hvordan strøm skal produceres.

Læs mere om miljømærkning af grøn strøm-produkter.

Jo flere der tager et sådan valg, jo større pres rettes der mod de politiske beslutninger om mere produktion af grøn strøm (vedvarende energikilder). Den strøm du forbruger, køber vi tilsvarende ind på fra vindmøller og med certifikater sikrer vi, at dit energiforbrug er dækket af 100 % grøn strøm.

Aftalen kan opsiges med en måneds varsel til den 1. i den efterfølgende måned.

Pris for vest og øst inkl. moms

El DyrenesEnergi per måned

  • Pris vest for Storebælt: 119,33 øre/kWh (prisen er sidste måneds gennemsnitspris)
  • Pris øst for Storebælt: 103,08 øre/kWh (prisen er sidste måneds gennemsnitspris)
  • Abonnement: 39,00 kr./måned

Bemærk, at priserne ovenfor består af indkøbsprisen, dvs. den pris, vi har betalt for strømmen på elbørsen, samt handels- og administrationsomkostninger til SEF Energi.

Bestil El DyrenesEnergi

SEF Energi står for opkrævning – ifølge reglerne på elmarkedet – af transport, netabonnement, PSO, afgifter og eventuelle gebyrer. Du kan finde dit lokale netselskabs tarif-, abonnement- og gebyroversigt på deres hjemmeside eller på denne oversigt, som vi viderefakturerer. Ligeledes gælder det for energinet.dk’s net- og systemtarif, PSO, afgifter og lignende.

Ring mig op i stedet

Bestil tilbud - Strøm
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.