Skift til en elaftale baseret på grøn strøm - se dine valgmuligheder

Standard El

Med en Standard elaftale får du en elpris pr. kWh, der fastsættes kvartalsvis og købes ind på den nordiske elbørs. Elprisernes udsving afhænger blandt andet af prisudviklingen på råstoffer. 

Priserne bliver reguleret hvert kvartal, men det er ikke på forhånd muligt at forudsige prisudviklingen og dermed prisen pr. kWh. 

Bemærk, at som ny kunde hos SEF Energi kan du ikke vælge Standard El. Vi ønsker at bidrage til rationel anvendelse af energi og gøre en indsats for at forebygge af klimaforandringer sammen med vores kunder. Derfor kan nye kunder kun vælge elaftaler baseret på vindstrøm.

Skift til en elaftale med grøn strøm 

Bidrag til den grønne omstilling ved at skifte til en elaftale med grøn strøm fra vindmøller. Du kan vælge mellem Standard Vind, FleksVIND, DyrenesEnergi og SupportEnergi

Du kan selv skifte eller opsige din elaftale på MitSEF under menupunktet “Min aftale”. Vær opmærksom på, at der gælder løbende måned + 1 måned, når du skifter eller opsiger din elaftale.

Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du finde en vejledning på Hjælp til MitSEF

Vest

FAST

Standard El

175,25 øre/kWh

Abonnement: 10 kr. pr. md.

Deklarationer

Vil du vide mere om, hvilke energikilder der er blevet anvendt i forbindelse med produktionen af din strøm, og hvordan disse kilder påvirker miljøet?
Så kan du læse vores Deklarationer

Du kan også læse mere om grøn strøm, oprindelsesgarantier og eldeklarationer på Energinets hjemmeside