El FleksVIND

Til dig, der vil udnytte markedet time-for-time og få grøn strøm

  • Du får en elpris, der følger det aktuelle spotmarked.
  • Du er fleksafregnet.
  • Du får automatisk vindstrøm og bidrager til produktionen af grøn strøm.
  • Du er med til at spare miljøet for 3,9 tons CO₂-udledning om året, se uddybning.
  • Abonnement til kun 29 kr. pr. måned.

Ta’ et aktivt klimavalg med El FleksVIND

FleksVIND er for dig som vil bidrage til den grønne omstilling og samtidig er villig til at ændre på vanerne i hjemmet. Med FleksVIND får du et produkt som skifter pris time for time og indkøbes på den nordiske elbørs og følger Nord pool Spot-markedsprisen.

Derudover indkøber vi vindstrøm, altså grøn strøm.

Når du tænder for stikkontakten, kommer der en blanding af grøn og sort strøm ud i dine ledninger. Men med vindstrøm er du med til at give et politisk signal om, at du har foretaget et aktivt valg og tager et samfundsansvar til et renere klima og hvordan strøm skal produceres.

Læs mere om miljømærkning af grøn strøm-produkter.

Jo flere der tager et sådant valg, jo større pres rettes der mod de politiske beslutninger om mere produktion af grøn strøm (vedvarende energikilder). Den strøm du forbruger, køber vi tilsvarende ind på fra vindmøller og med certifikater sikrer vi, at dit energiforbrug er dækket af 100 % grøn strøm.

Aftalen kan opsiges med en måneds varsel til den 1. i den efterfølgende måned.

Pris for vest og øst inkl. moms

El FleksVIND

  • Pris vest for Storebælt: 131,20 øre/kWh (prisen er sidste måneds gennemsnitspris)
  • Pris øst for Storebælt: 114,96 øre/kWh (prisen er sidste måneds gennemsnitspris)
  • Abonnement: 29 kr./måned

Bemærk, at priserne ovenfor består af indkøbsprisen, dvs. den pris, vi har betalt for strømmen på elbørsen, samt handels- og administrationsomkostninger til SEF Energi.

Bestil El FleksVIND

SEF Energi står for opkrævning – ifølge reglerne på elmarkedet – af transport, netabonnement, PSO, afgifter og eventuelle gebyrer. Du kan finde dit lokale netselskabs tarif-, abonnement- og gebyroversigt på deres hjemmeside eller på denne oversigt, som vi viderefakturerer. Ligeledes gælder det for energinet.dk’s net- og systemtarif, PSO, afgifter og lignende.

Ring mig op i stedet

Bestil tilbud - Strøm
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.