Er du så heldig at have en elbil og har brug for, at den altid er fuldt opladet og klar til at køre? Med en af vores SEF ladeboks-løsninger får du en smart, intelligent og driftssikker ladeløsning derhjemme. Vi hjælper dig med ladning, uanset om du kører på ren el eller plug-in hybrid.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig – komplet hjemmeladeløsning ud fra dine behov
Vi leverer og installerer ladeboksen, og du indgår en serviceaftale med os. På den måde er du sikret, at alt hele tiden fungerer. Hvis der ikke følger et ladekabel med til din elbil, kan vi også hjælpe dig med det.

Gratis nedtagning af eksisterende ladestander 
Ønsker du at slippe for nedtagningsgebyret på din nuværende ladeboks, kan vi gøre det for dig uden det koster dig noget, når du køber ladestander hos SEF Energi.

For virksomheder der ønsker at bidrage ind i den grønne omstilling, skræddersyer vi ladeløsninger efter behov – læs mere her.

Bemærk, at elafgiften er nedsat til 1 øre i perioden 1. januar – 30. juni 2023, og derfor er der ingen refusion i denne periode.

Køb en ladeboks med eller uden serviceaftale*
Charge Amps Halo ladeboks

Passer til dig, der ønsker en samlet pakkeløsning, hvori der er serviceaftale inkl. elafgiftsrefusion.
*Hvis du har en varmepumpe anbefaler vi, at du køber vores ladeløsning uden et serviceabonnement, da du i forvejen vil få glæde af afgiftsrefusionen.

Læs mere
Lej en ladeboks på abonnement med eller uden serviceaftale*
Charge Amps Halo ladeboks

Til dig, der ønsker en mindre opstartspris og gerne vil opnå fordelene ved en serviceaftale inkl. elafgiftsrefusion.
*Hvis du har en varmepumpe anbefaler vi, at du køber vores ladeløsning uden et serviceabonnement, da du i forvejen vil få glæde af afgiftsrefusionen.

Ladeboks på abonnement

Standardinstallation af ladeboksen

Når du bestiller vores ladeboks, følger der en komplet standardinstallation med, som bliver installeret af vores samarbejdspartner FiberLAN. Montøren sætter ladestanderen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladestanderen og din eltavle.

Standardinstallationen – trin for trin:

 • Vi leverer og installerer en certificeret ladeboks, der sikrer, at din elbil lader sikkert og forsvarligt. Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller, hvis deres garanti skal gælde.
 • Vi leverer kombiafbryder C16-20/30MA/3P+N (efter fabrikantens anvisninger), som vi installerer i din eksisterende eltavle. Er der ikke plads i din eksisterende tavle, monteres en ny tavle ved siden af. Der skal være plads til tavlen med følgende mål: 250 x 250 x 103 mm. Ladestanderen har indbygget fejlstrømsafbryder type B.
 • Montøren borer højest to gange i almindelige vægge for at fremføre installationskablet.
 • Montøren trækker et installationskabel, typisk 5G4 kvadrat, (kan variere og herover er der en merpris) op til 10 meter fra eksisterende gruppetavle langs etableret væg eller gulv. Kablet sluttes til ladeboksen. Er der mere end 10 meter fra din gruppetavle til ladeboksen, vil du blive faktureret for yderligere medgået tid samt ekstramaterialer.
 • Montøren tester, at ladestanderen fungerer og udfører lovpligtige installationstest.

Forudsætninger for ovenstående standardinstallation:

 • Der er plads til ny sikring i den eksisterende gruppetavle.
 • Kabellængde fra tavle til ladeboks overstiger ikke 10 meter i alt (pristillæg på 150 kr. inkl. moms pr. meter ved yderligere længde , dækker materialer og arbejdsløn).
 • Montage og installation skal kunne udføres fra en stige på maks. 5 meter.
 • Der er ikke medregnet evt. gravearbejde.

Forbedret installation til ladeboks

Har du en eksisterende ladeboks installeret, som du ønsker udskiftet?

Mange ønsker at skifte deres lejede ladeboks inkl. fastprisabonnement til en nemmere og mere intelligent ladeløsning, hvor man kun betaler for den strøm man bruger, ejer ladeboksen og kan oplade intelligent.
Typisk vil el-installationen i langt de fleste tilfælde kunne genanvendes til opsætning af den nye ladeboks.

Vi tilbyder gratis nedtagning
Ønsker du at slippe for nedtagningsgebyret på din nuværende ladeboks, kan vi gøre det for dig uden det koster dig noget, når du køber din nye ladeboks hos SEF Energi.
Vi klarer alt fra nedtagning og forsendelse af din nuværende ladeboks. Du skal blot selv opsige din nuværende ladeaftale.

Udvidet installation

Er du bosat uden for Fyn, eller afviger dit hus/installationen sig fra ovenstående standardforhold, så kontakt os med nedenstående informationer og få et uforpligtende tilbud:

 • Tag et billede af din eltavle
 • Tag et billede af den ønskede placering af ladeboksen
 • Tag et overordnet udebillede af, hvor kablet skal trækkes
 • Cirkalængde på kablet fra gruppetavle til ladeboks.
 • Notér, hvis der er behov for gravning.

Serviceaftale til din ladeboks – inkl. refusion af elafgift

(Elafgiften er nedsat til 1 øre i perioden 1. januar – 30. juni 2023, og derfor er der ingen refusion i denne periode)

Det skal være trygt og nemt at have en driftssikker ladeboks. En serviceaftale med SEF sørger for, at din ladeboks er driftssikker og altid funktionsdygtig.

 • SEF håndterer og refunderer din elafgift til opladning foretaget derhjemme på din ladeboks.
 • SEF sikrer, at din ladeboks altid fungerer. Såfremt uheldet er ude, udbedres fejlen enten via vores IT-supportsystemer eller via et fysisk besøg af vores installatør – uden at det koster dig ekstra.

Den samlede servicepakke koster kr. 19,- (elkunde hos SEF Energi – købt ladeboks) eller kr. 119,- (ikke elkunde hos SEF Energi) om måneden. En pakke, der giver dig tryghed og sikrer, at du måned efter måned får en nem, driftssikker og smart ladeløsning, hvor hjælpen altid er ved hånden.

Hvert halve år (januar og juli) modtager du refusion af den elafgift*, som du har betalt for svarende til det antal kWh, du har ladet din elbil op med derhjemme.

Refusion af elafgiften
*SKAT har pr. 1. juli 2022 fastsat refusionssatsen til 95,38 øre/kWh inkl. moms (bemærk, elafgiften er nedsat til 1 øre i perioden 1. januar – 30. juni 2023, og derfor er der ingen refusion).

I de ladebokse, vi anvender, er der indbygget en MID-måler, som er godkendt til afregning af refusionsopgørelse. Hvis du har solceller, luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme derhjemme, modtager du ikke refusion af elafgift. Det samme gælder, hvis du har elvarme som primær opvarmningskilde og får refusion herfor.