En samlet ladeløsning på abonnement

Har du en elbil eller er du på vej til det, så er her en ladeløsning til hjemmet med en mindre opstartspris, hvor du opnår fordelene ved en serviceaftale inkl. elafgiftsrefusion – reduceret elafgift.

Med denne løsning får du en smart, intelligent og driftssikker ladeløsning derhjemme. Vi hjælper dig med ladning, uanset om du kører på ren el eller hybrid.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig – komplet hjemmeladeløsning
Vi leverer og installerer ladeboksen, og du indgår en serviceaftale med os. På den måde er du sikret, at alt hele tiden fungerer.

Ladeboks på abonnement MED serviceaftale

SEF Ladeboks – én samlet Charge Amps Halo-ladeløsning på abonnement.

Priserne er i Dkr. og inkl. moms Ladeboks på abonnement MED elaftale  
Ladeboks Charge Amps Halo (engangsbetaling)
inkl. Standardinstallation
2.995,-
Ladeboks inkl. Serviceaftale abonnement pr. måned 319,-
SEF Energi elaftale
(FleksVIND)
Ja
Afgiftsrefusion
pr. opladet kWh
95,38 øre (elafgiften er nedsat til 1 øre i perioden 1. januar – 30. juni 2023, og derfor er der ingen refusion)
 App
(adgang til intelligent ladning)
Ja
Bestil
Samlet mindstepris for 6 mdr. 4.909,-

Du finder leveringsbetingelser og diverse gebyrer for SEF Ladeboks her.

SEF Energi Elaftale

Vi har et udvalg af elaftaler du kan vælge imellem, men vi anbefaler at du tegner en aftale, hvor du afregnes ud fra dit reelle elforbrug time-for-time. Det kan du med følgende el-aftaler som er baseret på vindstrøm – FleksVIND, DyrenesEnergi og SupportEnergi. Med disse el-aftaler kan du høste økonomiske og miljømæssige fordele, når du skal lade din elbil derhjemme samt til resten af husstandsforbruget.

Ladeboksen Charge Amps Halo

Kompakte ladeboks med fast kabel, der lader med 3,7–11 kW og med et ekstra udtag til elcykel eller motorvarmer.

Charge Amps Halo har LED-belysning, der guider dig i mørke, et fast kabel, der er fleksibelt og bøjeligt selv ved temperaturer ned til -25°C, et ekstra schukoudtag til kabinevarmer og markedets højeste IP-klassificering (IP 66). Det er simpelthen en komplet ladeboks, der virkelig er skabt til vores danske klima.

Charge Amps Halo har høj ydeevne, lav vedligeholdelse, er fremtidssikret, og så tilbyder den en ubesværet opladningsoplevelse i hjemmet.  Charge Amps Halo opkobles til husets WiFi og er tilgængelig via tilhørende software. Ladeboksen opdates over-the-air for at sikre, at ladeboksen altid har den nyeste software med al funktionalitet – ligesom når din mobiltelefon opdateres. Softwaren styrer alle funktioner i Charge Amps Halo, og al historik er tilgængelig med henblik på rapportering og statistik.

Når Charge Amps Halo er installeret, kan du tilslutte kablet for at oplade – og tage stikket ud igen, når du skal køre. Nemmere bliver det ikke!

Hvad kan Charge Amps Halo?

  • Den kan indstilles til automatisk at påbegynde ladning – bl.a. ved hjælp af vores app til intelligent opladning, hvor du nemt og enkelt kan oplade din elbil på tidspunkter, hvor strømmen er mest miljøvenlig, eller prisen er lavest – det hele sker automatisk, når du sætter ladestikket ind i elbilen.
  • Du får indsigt i opladningssessioner i realtid med anvendelse af OCPP.

Fremtidssikret ladeløsning

Med Charge Amps Halo får du en løsning, der har et lille og kompakt design, men en kraftig lader til at oplade alle elbiler både nu og i fremtiden. Dens funktionaliteter er designet til at kunne matche dine skiftende behov.

  • Ladeboksen kan lade op til 11 kW (de fleste elbiler AC lader med op til 11 kW)
  • Kompatibel med alle elektriske køretøjer

Vi installerer Charge Amps Halo. Installeringen involverer tre komponenter: Væg-docken, stationen og kablet.
Vi hjælper med at aktivere Halo-boksen via  Charge Amps Connect-app’en og konfigurerer din Halo-ladestation hurtigt og præcist.
Selve installeringen af Charge Amps Halo hjemme hos dig selv sørger vores samarbejdspartner FiberLAN for.

Inkluderet i pakken:

  • Charge Amps ladeboks – 11 kW
  • Cloudforbindelse
  • Fremstillet af genbrugsaluminium
  • 7,5 m fast kabel
  • Ekstra schukoudtag
  • Installering – foretages af SEF’s samarbejdspartner FiberLAN

Uddybende Charge Amps Halo specifikationer  eller læs mere på Charge Amps hjemmeside.

Installation af ladeboksen

Når du bestiller vores ladeboks, følger der en komplet standardinstallation med, som bliver installeret af vores samarbejdspartner FiberLAN. Montøren sætter ladestanderen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladestanderen og din eltavle.

Læs mere
Serviceaftale inkl. elafgiftsrefusion

Det skal være trygt og nemt at have en driftssikker ladeboks. Med en serviceaftale hos SEF, sørger vi for, at din ladeboks er driftssikker og altid funktionsdygtig. Du får også refusion af elafgiften af det strøm du bruger til opladning.

Læs mere
Opladning når du er på farten

Når du er på længere ture rundt i Danmark eller Europa, har du brug for at oplade din elbil undervejs. Derfor har vi sørget for en nem og god ordning til dig med Plugsurfing.

Læs mere

Bestil SEF Ladeboks-løsning til din elbil

Vi ringer dig op for en endelig aftale.

Bestilling SEF ladeboks til elbiler
Størst tilladte upload: 3MB
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.