En samlet ladeløsning på abonnement

Har du en elbil eller er du på vej til det, så er her en ladeløsning til hjemmet med en mindre opstartspris, hvor du opnår fordelene ved en serviceaftale inkl. elafgiftsrefusion – reduceret elafgift.

Med denne løsning får du en smart, intelligent og driftssikker ladeløsning derhjemme. Vi hjælper dig med ladning, uanset om du kører på ren el eller hybrid.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig – komplet hjemmeladeløsning
Vi leverer og installerer ladeboksen, og du indgår en serviceaftale med os. På den måde er du sikret, at alt hele tiden fungerer.

Ladeboks på abonnement MED serviceaftale og refusion af elafgiften

SEF Ladeboks – én samlet EVBow Elvi-ladeløsning på abonnement.

Som elbilsejer med et årligt kørselsbehov mellem 5.000 og 25.000 km, skal det være nemt og intelligent at få ladet sin elbil derhjemme.

Priserne er i Dkr. og inkl. moms Ladeboks på abonnement MED elaftale   Ladeboks på abonnement UDEN elaftale
Ladeboks EVBox Elvi (engangsbetaling)
inkl. Standardinstallation
2.995,- 4.995,-
Ladeboks inkl. Serviceaftale abonnement pr. måned 399,- 499,-
SEF Energi elaftale
(FleksVIND)
Ja Nej
Afgiftsrefusion
pr. opladet kWh
95,38 øre 95,38 øre
 App
(adgang til intelligent ladning)
Ja Ja
Bestil Bestil
Samlet mindstepris i 6 mdr. 5.389,-, herefter
399,-/md.
7.989 ,-, herefter
499,-/md.

Du finder leveringsbetingelser og diverse gebyrer for SEF Ladeboks her.

SEF Energi Elaftale

Vi har et udvalg af elaftaler du kan vælge imellem, men vi anbefaler at du tegner en aftale, hvor du afregnes ud fra dit reelle elforbrug time-for-time. Det kan du med følgende elprodukter som er baseret på vindstrøm – FleksVIND, DyrenesEnergi og SupportEnergi. Med disse elaftaler kan du høste økonomiske og miljømæssige fordele, når du skal lade de elbil derhjemme og til resten af husstandsforbruget.

Ladeboksen EVBox Elvi – gør dit liv lettere!

EVBox’en er både nem at anvende, brugervenlig og intelligent.

EVBox Elvi har høj ydeevne, lav vedligeholdelse, er fremtidssikret, og så tilbyder den en ubesværet opladningsoplevelse i hjemmet. Elvi er intelligent, forbundet til WiFi, giver dig indsigt i opladningssessioner i realtid, og har fjernbetjening og overvågning.

Vi ønsker at gøre opladningen så enkel og sikker for dig som elbilejer som muligt. Uden problemer kan du oplade din bil og dermed nyde den fulde oplevelse af dit køretøj – EVBox Elvi er mere end blot en ladestation.

Når EVBox’en er installeret, kan du tilslutte kablet for at oplade – og tage stikket ud igen, når du skal køre. Nemmere bliver det ikke!

Hvad kan EVBox Elvi?

  • Den kan indstilles til automatisk at påbegynde ladning – bl.a. ved hjælp af vores app til intelligent opladning, hvor du nemt og enkelt kan oplade din elbil på tidspunkter, hvor strømmen er mest miljøvenlig, eller prisen er lavest – det hele sker automatisk, når du sætter ladestikket ind i elbilen.
  • Du får indsigt i opladningssessioner i realtid med anvendelse af OCPP.

Fremtidssikret ladeløsning

Med EVBox Elvi får du en løsning, der er designet til at oplade alle elbiler både nu og i fremtiden. Dens funktionaliteter er designet til at kunne matche dine skiftende behov og gør det nemt at opgradere ladekabler og opladningskapacitet for at tilpasse sig nye køretøjskrav.

  • Boksen kan opgraderes op til 22 kW (Elbiler i dag lades op til 11 kW)
  • Kompatibel med alle elektriske køretøjer

Vi installerer og vedligeholder din EVBox Elvi. Installeringen involverer to komponenter: Væg-docken og ladeboksen. Der medfølger ikke et kabel (tilkøbes).
Vi hjælper med at aktivere EVBox Elvi via EVBox Connect-app’en og konfigurerer din EV-ladestation hurtigt og præcist.
Selve installeringen af EVbox’en hjemme hos dig selv sørger vores samarbejdspartner FiberLAN for.

Inkluderet i pakken:

  • EVBox Elvi ladeboks (Væg-docken og ladeboksen) – leveres i farven sort
  • Installering – foretages af SEF’s samarbejdspartner FiberLAN
  • Indbygget GPS/Wi-Fi
  • 7-pin fatning til indgående strøm

Uddybende EVBox Elvi specifikationer.

Installation af ladeboksen

Når du bestiller vores ladeboks, følger der en komplet standardinstallation med, som bliver installeret af vores samarbejdspartner FiberLAN. Montøren sætter ladestanderen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladestanderen og din eltavle.

Læs mere
Serviceaftale inkl. elafgiftsrefusion

Det skal være trygt og nemt at have en driftssikker ladeboks. Med en serviceaftale hos SEF, sørger vi for, at din ladeboks er driftssikker og altid funktionsdygtig. Du får også refusion af elafgiften af det strøm du bruger til opladning.

Læs mere
Opladning når du er på farten

Når du er på længere ture rundt i Danmark eller Europa, har du brug for at oplade din elbil undervejs. Derfor har vi sørget for en nem og god ordning til dig med Plugsurfing.

Læs mere

Bestil SEF Ladeboks-løsning til din elbil

Vi ringer dig op for en endelig aftale.

Bestilling SEF ladeboks til elbiler
Størst tilladte upload: 3MB
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.