Skal din forening modtage støtte gennem SupportEnergi?

Hos SEF Energi kan vi godt lide at gøre lidt ekstra for vores lokalområde og resten af Danmark. Derfor går vi højt op i at skabe synergier med forskellige klubber, foreninger og velgørende formål gennem støtte fra SEF Energi. Formålet med dette er at skabe et værdifuldt samarbejde, som både vi og den støttede forening får glæde af.

Gennem støtten får din klub, forening eller velgørende formål mulighed for eventuelt at kunne tage på tur, købe nye træningsdragter, nyt udstyr eller lignende. Samtidig har vi mulighed for at blive mere synlige ved at være tilstede til eksempelvis arrangementer, sportskampe og lignende.

Læs mere om mulighederne for din klub, forening eller velgørende formål nedenfor. Er du derimod interesseret i at støtte en allerede tilmeldt klub, forening eller velgørende formål kan du læse mere under produkter og priser.

Hvordan fungerer SupportEnergi?

Med SupportEnergi støtter vi din klub eller forening. Vores medlemmer optjener hver måned et kontant beløb, som kan bruges til at støtte en klub eller forening efter eget valg. Helt uden at det koster dem noget – for vi betaler. Både private og erhvervsdrivende kan købe SupportEnergi, så alle kan være med til at bidrage.

Du skal blot formidle SupportEnergi til jeres medlemmer, familie eller kollegaer, som kunne tænke sig at hjælpe din klub eller forening og være med til at skabe værdi for dig og dine medlemmer. Så skal vi nok sørge for resten.

Støtten til din klub vil blive udbetalt én gang om året. Pengene kan du vælge at bruge til lige præcist det, klubben eller foreningen står og mangler, hvad end det er nyt træningstøj, nyt udstyr eller noget helt tredje.

Kunne du tænke dig at være medlem af SupportEnergi? Så kræver det blot, at du tilmelder dig. Så er du et skridt tættere på at være en del af et meningsfuldt samarbejde, der kan være med til at bidrage økonomisk til netop din klub, forening eller andet velgørende formål.

Skriv til sef-kundeservice@sef.dk hvis du vil tilmelde din klub, din forening eller dit velgørende formål.

Vil du sætte fokus på SupportEnergi?

For at kunne få så meget støtte som muligt, er det vigtigt, at du i klubben eller foreningen gør folk opmærksom på, at de har mulighed for at bidrage gennem deres elregning eller naturgasregning.

Derfor har vi her samlet en lang række af materiale og skabeloner, som du kan bruge enten på klubbens eller foreningens hjemmeside, sociale medier og lignende. På den måde gør du opmærksom på, at alle, der er en del af jeres klub eller støtter jeres forening, har mulighed for at bidrage endnu mere, hvis de vælger at blive en del af SEF’s fællesskab. Du kan også printe vores plakat ud og dekorere væggene i foreningen med dem, eller hænge dem op til klubbens næste kamp.

Har du ikke selv adgang til en printer, vil vi meget gerne hjælpe dig med at udskrive materialet. Send en mail til sef-kundeservice@sef.dk, og skriv heri, hvad du godt kunne tænke dig at få udskrevet. Så skal vi nok sørge for, at det er klar til afhentning enten på Fåborgvej 44, 5700 Svendborg eller i Bredgade 30, ​1260 København K.