Varmepumper fra SEF / Nærvarme Danmark A/S

Overvejer du at udskifte dit gamle oliefyr, træpillefyr eller naturgasanlæg til en mere klimavenlig og grøn varmekilde? Er du træt af at kløve brænde, bestille træpiller, påfylde træpiller, få påfyldt olie, justere oliefyret ind eller nogle af de andre tidskrævende ting ved de traditionelle varmekilder? Eller er du bare blevet træt af den høje udgift til at opvarme din bolig, og er på udkig efter et billigere alternativ? Så er en varmepumpe på abonnement løsningen for dig, da du slipper for store investeringer, får grønnere varme, slipper for alt arbejdet med varmeforbruget og ofte også får en væsentlig reduktion i dit varmeforbrug. Bestil et hurtigt og uforpligtende tilbud på en varmepumpe på abonnement her (gratis tilbud).

Slip for de store investeringer og tegn et abonnement på en varmepumpe via Nærvarme Danmark

Med Nærvarme Danmark har alle råd til at nedsætte deres klimaaftryk markant og få grønnere og billigere varme. Du skal blot betale 7.500 kr. i opstart, og slipper dermed for selv at investere de 100.000 kr. – 150.000 kr. en komplet installation af en varmepumpe ofte koster (indkøb af varmepumpen, VVS-arbejde, el-arbejde, service og drift). Varmepumpe-abonnementet af varmepumperne dækker alt – også service og drift. Selve installationen tager typisk kun to dage, og vi tilrettelægger alt. Du skal bare sørge for, at vi kan komme ind og installere og tjekke nuværende varmeinstallation, så vi leverer en løsning, der matcher dine behov. Du får 100% tryghed – vi sørger for alt.

Et uforpligtende tilbud på varmepumpeabonnementet

Bestil dit gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det koster for dig at få et abonnement på en luft til vand varmepumpe via SEF. Alle oplever, at de får et grønnere varmeforbrug og mange oplever at prisen for varmen falder. Vi har kunder, der har opnået en reduktion på helt op til 50%, men selvom det ikke er alle, der opnår en besparelse og i den størrelsesorden, så opnår alle en stor reduktion i den mængde CO₂ deres varmekilde udleder.

Fordele ved en varmepumpe på abonnement fra SEF

– Det koster kun 7.500 kr. i opstart. Du slipper for den stor investering.
– Vi klarer alt (indkøb, koordinering med VVS og elinstallatører, drift, service, årligt eftersyn og kan ofte optimere driften, såfremt du har Wi-Fi).
– Du betaler et fast lavt abonnement, og mange opnår en besparelse.
– Der er ingen uforudsete udgifter.
– Du får grønnere varme og vindstrøm, såfremt aftalen inkluderer el til varmepumpen.

Et abonnement på en varmepumpe via SEF Nærvarme fungerer næsten ligesom fjernvarme. Der er mange andre fordele læs mere om varmepumper på abonnement eller bestil et gratis og uforpligtende tilbud på et abonnement på luft til vand varmepumpe her.