Naturgas Standard SPOT

Til dig, der vil følge markedet – når prisen på gasbørsen falder, så falder din pris og omvendt.

  • Du får en naturgaspris, der følger det aktuelle spotmarkeds dagspriser.
  • Intet abonnement.

Hvorfor skal jeg vælge Naturgas Standard SPOT?

Standard SPOT er et oplagt valg for dig, der vil følge naturgasmarkedet. Standard SPOT afspejler dagsprisen på gasbørsen. Når prisen på gasbørsen falder, så falder din pris og omvendt.

Prisen på Standard SPOT beregnes som et gennemsnit af foregående måneds dagspriser. Du kan derfor se prisen for en måned i starten af måneden efter.

Udover gasprisen modtager du afregning fra Evida for transport af naturgas til distributionsselskabet energiafgifter til staten.

Aftalen kan opsiges med en måneds varsel til den 1. i den efterfølgende måned.

Naturgas Standard SPOT

  • Pris: 6,99 kr./m3 (sidste måneds gennemsnitspris ud fra dagspriserne)
  • Abonnement: 0,00 kr./måned

NB: Ovenstående pris er beregnet ud fra sidste måneds priser og er en gennemsnitspris. Pga. situationen i Ukranie er priserne steget voldsomt, som vil give en meget højere gennemsnitspris i indeværende måned og fremadrettet.

Bestil Naturgas Standard Spot

Prisen er inkl. moms, transmission og lager. SEF Energi opkræver kun for naturgassen. Derudover opkræver dit lokale distributionsselskab Evida for distributionstariffer og statslige afgifter.

Ring mig op i stedet

Bestil tilbud - Naturgas
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.