Naturgas SupportEnergi

Til dig, der vil følge markedet og lade os støtte din interesse.
Vælg mellem flere end 100 forskellige foreninger.

  • Du får en naturgaspris, der følger det aktuelle spotmarked.
  • Du gør en ekstra forskel for det, du interesserer dig for.
  • SEF Energi donerer 10 øre pr. m3, du forbruger, til din interesse.
  • Intet abonnement.

Hvorfor skal jeg vælge Naturgas SupportEnergi?

Her gør du en forskel for det du brænder for – din eller husstandens interesse. Med SupportEnergi er du med til at støtte op omkring en klub, forening eller et godt formål, som du selv vælger.

Når du bestiller, vælger du selv hvilken klub eller forening du ønsker at støtte.
> Se hvilken klub eller forening du kan vælge, som vi skal støtte

Med dit naturgasforbrug giver vi, SEF Energi, støtte til din interesse med 10 øre pr. m3 (svarer til 150 kr. på et år ved en gennemsnitshusstand der forbruger 1.500 m3/år). Støtten kan bl.a. gå til alt fra træningstrøjer til sygdomsforskning afhængig af hvilken forening, klub eller sag, du vælger at støtte. På den måde er du med til at gøre en forskel sammen med os for dit lokale område.

Aftalen kan opsiges med en måneds varsel til den 1. i den efterfølgende måned.

Naturgas SupportEnergi

  • Pris: 11,49 kr./m3 (forrige måneds gennemsnitspris ud fra dagspriserne)
  • Abonnement: 0,00 kr./måned

NB: Ovenstående pris er beregnet ud fra forrige måneds priser og er en gennemsnitspris. Pga. situationen i Ukranie er priserne steget voldsomt, som vil give en meget højere gennemsnitspris i indeværende måned og fremadrettet.

Bestil Naturgas SupportEnergi

Prisen er inkl. moms, transmission og lager. SEF Energi opkræver kun for naturgassen. Derudover opkræver dit lokale distributionsselskab for distributionstariffer og statslige afgifter.

Ring mig op i stedet

Bestil tilbud - Naturgas
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.