Steora – en smart bænk, der tilbyder Wi-Fi og opladning

Elektronik er efterhånden en stor del af alles hverdag – også når vi er på farten. Computeren, telefonen og tabletten kræver strøm, og det er ikke alle offentlige steder, der har adgang til Wi-Fi. Dog findes der en løsning, der både kan lade telefonen op, når det er nødvendigt, samt give internet til computeren, når behovet er der.

Include har fremstillet Smart Bænk, Steora, der er formgivet til at blive placeret inde som ude, og den er tilpasset det danske klima, så du kan få strøm og Wi-Fi, når behovet er der. SEF Energi er eneforhandler i Danmark, da vi har indgået et samarbejde med Include, der fremstiller bænken.

I standardudgaven modtager bænken kun energi gennem solceller, hvorfor det er vigtigt at placere den et sted, hvor der er solrigt. Det kunne være i en park, en gågade, en skolegård eller på en natursti. Får den minimum 3 timers sol om dagen, er den helt selvforsynende.

Vælger du derimod hybridmodellen, vil bænken modtage ekstern strøm, når der ikke er tilstrækkelig med sol. Ved denne model er der også mulighed for at tilslutte både el og fibernet, såfremt det er tilgængeligt på bænkens placering.

Solcellerne fungerer samtidigt som et praktisk sæde, og bænken er udført i et moderne design og er lavet af nogle kraftige materialer, der gør, at den er tyveri- og hærværkssikret.

En grøn og praktisk løsning

Med Steora får du en praktisk bænk, der, ud over at tilbyde et sted at hvile benene, har følgende fordele:

  • Bænken fungerer som en powerbank, og opladning kan ske trådløst såvel som med kabel.
  • Bænken har sit eget hotspot, hvilket betyder at det er muligt at logge på hurtigt Wi-Fi fra alle enheder.
  • Bænken er oplyst, og den tænder automatisk efter mørkets frembrud.
  • Bænken har et praktisk indbygget batteri til lagring af strøm, så bænken også er brugbar i gråvejr.

Ydermere er den smarte bænk udstyret med en række af sensorer, der registrerer, hvad der sker omkring bænken. Alt bliver gemt på et innovativt dashbord, du har adgang til. Her kan du læse alt om vejrmålinger, antal ladninger og driftsstatus. Skulle der mod forventning være noget galt med bænken, sender den selv en besked til dig og Steora, så udfordringen kan blive udbedret.

Alt i alt er Steora er en praktisk og grøn løsning, der passer ind i ethvert gadebillede. Den tilbyder til enhver tid folk på farten et sted at sidde, mens telefonen bliver opladet.

Når du bestiller en Steora Smart Bænk, kan du tilkøbe en servicepakke, der overlader al håndtering af drift og vedligeholdelse til os.

MOANNA Cykel Station

Med en Monna cykel station får du en udvidet Steora Smart Bænk. Denne bænk er udstyret med en cykelholder, den har 2 stikkontakter, den har indbygget kompressor til pumpning af dæk, tag med lys og et praktisk sæt cykelværktøj, som man kan låne, hvis det er nødvendigt. Derudover giver Moanna mulighed for opladning af elcykler.

Alle bænke fra Steora er boltet fast, det gælder også Monna cykel station. Styringen er derudover aflåst for at forhindre, at den kan åbnes uautoriseret.

Vil du vide mere om Steora?

Kunne du tænke dig at vide mere om den smarte bænk fra Steora? Så gå ind på Steoras hjemmeside, og bliv klogere på bænkens mange muligheder.

Vil du se, hvordan bænken fungerer, kan du med fordel tjekke denne videopræsentation ud. Og i Steoras egen  PDF-folder kan du blive meget klogere på bænkens mange tekniske detaljer og yderligere specifikationer.

Du er også meget velkommen til at kontakte Kurt Sorknæs fra SEF, hvis du ønsker information om den smarte bænk. Du kan fange ham på telefon 21 20 26 56 eller e-mail kso@sef.dk. Han sidder altid klar til at fortælle om dine muligheder hos SEF Energi, hvis du overvejer at anskaffe en af de smarte bænke fra Steora.