Sådan møder energiselskabet alle dine behov

Et nyt samarbejde mellem SEF Energi og True Energy illustrerer de nye kundetilbud, salgskanaler og forbrugsmønstre, der definerer energibranchen anno 2020.

Hvordan minder dit energiselskab mere og mere om et teleselskab? En del af svaret lyder, at de i stigende grad tilbyder flere løsninger samlet i pakker. En udvikling, der spiller tæt sammen med True Energys portefølje af muligheder til automatisk at gøre elforbruget mere klimavenligt og billigere. Alle de løsninger får SEF Energis kunder nu fuld fordel af efter underskrivelsen af en ny samarbejdsaftale mellem de to danske virksomheder.

”Vores vedtægter siger det eksplicit: En del af vores målsætning er at modvirke klimaforandringer. Her er True Energys løsninger et værktøj, der forøger klimaindsatsen og viser kunder vejen til at bruge el endnu mere rationelt,” siger Claus Holm Andersen, Kunde- og Markedschef i SEF Energi, om den nye aftale.

Charlotte Sand, grundlægger og direktør i True Energy, er enig:

”Historisk set har man justeret udbuddet til at matche efterspørgsel. Med introduktionen af mere vedvarende el bliver det vendt om, og derfor har vi behov for en gentænkning af dele af den måde, vores elnet, -produktion og -forbrug foregår på. Sammen med SEF Energi kan vi tilbyde forbrugere løsninger, som peger mod fremtiden for elforbrug – og den danske el-industri,” siger hun.

Såvel SEF som True Energy arbejder nemlig med udvikling og integration af relaterede løsninger. En tilgang, der til dels minder om den udvikling, vi har set inden for teleindustrien.

SEF samler nye tilbud i bundter
Gennem de seneste år har SEF Energi investeret i udvikling af en serie produkter, som fokuserer på den grønne omstilling og sammenhæng med andre tilbud med relation til vedvarende energi. Mens der endnu er relativt få elbiler på Sydfyn, som er SEF Energis kerneområde, går udviklingen også stærkt her.

Ønsket om at give bedre muligheder for at kombinere abonnementsløsninger og integrere flere systemer og løsninger i et og samme økosystem – som kan styres centralt – har været en del af bevæggrunden for samarbejdet med True Energy. Via sin app tilbyder True Energy en lang række løsninger, som giver brugere mulighed for automatisk at styre elforbruget i hjemmet.

Det gælder også for elbiler, hvis opladning nu kan styres, så den sættes i gang, når strømmen er billigst, og der er mest af den. Da vedvarende energi ofte er baseret på sol og vind, giver det i sagens natur udfordringer, hvis solen ikke skinner eller det ikke blæser. Her kommer True Energys smarts app ind i billedet som en del af løsningen, da den netop understøtter vedvarende energi ved at oplade, når der er tilstrækkelig strøm. Ved at benytte app´en tilfører forbrugerne således fleksibilitet i elnettet. Den fleksible elbilejer hjælper både klimaet og optjener penge i form af den såkaldte Kabelrabat™.

SEF Energi arbejder på at udvide løsnings- og serviceporteføljen med flere nye tiltag, der retter sig mod vedvarende energi og elbilsmarkedet.

 

 

 

 

 

Bred trend på vej for elindustrien
Claus Holm Andersen ser samarbejdet med True Energy som et eksempel på, hvordan fremtiden ser ud for den danske elbranche: ”Forbrugerne ønsker nye muligheder, som det oftest er hurtigst at udvikle i samspil med forskellige eksperter. Samtidig kan vi udvide vores tilbud og tilbyde nye abonnementspakker med lavere omkostninger. Det minder på en måde om teleindustriens gang fra fastnettelefoner til i dag, hvor de blandt andet tilbyder internet og streamingtjenester,”.

Det kan f.eks. dreje sig om abonnementspakker, hvor der betales for både 100% vedvarende energi og batterier i hjemmet samt lavere omkostninger til opladning af elbiler.

I nogle tilfælde kan elindustrien ende med at smelte sammen med teleindustrien. Noget vi allerede har set hos blandt andet SEF Energi, der i dag tilbyder både energi og internet.

Om True Energy
True Energy, der er grundlagt i 2018, arbejder for at gøre det nemt for kunderne automatisk at bruge elektricitet, når det er billigst og mest klimavenligt. Samtidig hjælper True Energys løsninger med at balancere energinettet. På denne måde støtter vi – og vores kunder – overgangen til mere vedvarende energi.

Læs mere om True Energy her: https://www.trueenergy.io/da/
Læs mere om True Energys løsninger her: https://www.trueenergy.io/da/app/
For flere informationer fra True Energy: Kontakt Charlotte Sand, tlf. 31787730.

Om SEF Energi
SEF Energi, der er grundlagt i 1906, har en vision om at være kraftcenteret for sydfynsk energi som en kommercielt drevet og selvstændig energikoncern og et center for fremtidens energiforsyning og infrastruktur. Virksomheden har omkring 125 ansatte.

Læs mere om SEF her: https://sefenergi.dk/

For flere informationer fra SEF: Kontakt Claus Holm Andersen, tlf. 2164 7426

 

Ønsker du at blive kontaktet om mere information omkring SEF Energi True Energy?

Bestil tilbud - Strøm (enkel)
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.