Vores lys SEF ENERGI
Vi hjælper med at finde den optimale elaftale til din virksomhed
Thurødæmningen SEF ENERGI
Få en total ladeløsning til din virksomhed eller boligforening

Få god energi på din arbejdsplads

Vælger du SEF Energi som energileverandør, får din virksomhed eller boligforening en engageret og kompetent sparringspartner på energiområdet. I over 100 år har vi leveret strøm til virksomheder – store såvel som små – og det offentlige samt til private kunder. Derfor har vi stor erfaring med at rådgive forskellige typer kunder med hver deres behov og ønsker – og vi kan også hjælpe dig. 

Skal vi levere god energi til din virksomhed eller boligforening?  

Udfyld kontaktformularen, og bliv ringet op af en erhvervskonsulent, som kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål. Du kan også ringe til os på tlf. 62 17 02 95

Få den helt rigtige energi

Vi bruger vores viden og kompetencer til at skræddersy de helt rigtige løsninger til virksomheder – løsninger, der er med til at gøre din og dine kollegers hverdag nemmere. Hos SEF Energi er der mulighed for at samle alt det, virksomheden har brug for på energiområdet under ét tag. Vi hjælper med at finde den rette energiaftale og sidder klar med sparring og gode råd til energioptimering, så kan vi sammen kan forbedre din virksomheds energiprocesser. 

SEF Energi kan også hjælpe jer med en komplet ladeløsning tilpasset din virksomhed eller boligforenings individuelle behov. Ladeløsningen leveres og installeres af vores søsterselskab FiberLAN

Gør en forskel med vindstrøm

Hos SEF Energi ønsker vi at bruge energien fornuftigt og med omtanke for den verden, vi alle er en del af. Vi vil bidrage til at reducere CO2-udledningen og forebygge klimaforandringer. Derfor tilbyder vi elaftaler med vindstrøm. Når din virksomhed tegner en elaftale hos SEF Energi, har I mulighed for at tilvælge grøn strøm i form af vindstrøm. Herved kan I brøste jer af at bidrage til den grønne omstilling. 

Vindmøller som producerer grøn strøm
Ladestander SEF Energi Aura

Vi tilbyder skræddersyede ladeløsninger

SEF Energi kan hjælpe din virksomhed eller boligforening med en skræddersyet ladeløsning. Vi udarbejder en plan for projektet, med udgangspunkt i jeres behov og ønsker, og klarer alt fra installation til driftsarbejde, service, og afregning. 

Med i SEF Energis ladeløsning hører appen Monta, der ved hjælp af intelligent teknologi klarer afregningsarbejdet. Det betyder, at SEF Energi via Monta står for den individuelle afregning for brugernes opladninger. Med Monta sikrer vi, at ladestanderne nemt og sikkert kan anvendes af forskellige parter, hvad end det er ansatte og kunder i virksomheden eller lejere i boligforeningen. 

Vi hjælper boligforeninger

Hos SEF Energi kender vi til de udfordringer, man som boligadministrator, vicevært og ledelse/bestyrelse i en boligforening ofte render ind i. Derfor har vi et team, der kan hjælpe jer videre. Vi tilbyder strategisk rådgivning og sparring samt individuelle løsningsforslag, som styrker boligforeningens bundlinje og miljøregnskab.

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din boligforening. 

Få rådgivning og sparring

Har du brug for rådgivning og sparring om din virksomhed eller boligforenings energiforbrug? Eller er du ny erhvervskunde, der vil tegne en energiaftale hos SEF Energi?
Udfyld felterne i formularen nedenfor. Så sørger vi for, at du bliver ringet op af en erhvervskonsulent, der kan hjælpe dig. 

*Jeg giver samtykke til, at SEF Energi A/S må kontakte mig pr. e-mail, telefon og brev for at hjælpe mig med min forespørgsel.

SEF Energi A/S må behandle mine personoplysninger til ovenstående formål samt i det nødvendige omfang til besvarelse af min henvendelse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og se dine rettigheder i vores Privatlivspolitik

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.