Vil du høre mere om, hvad SEF Energi kan gøre for dig?

Få en pålidelig leverandør af el

Er du på udkig efter en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der kan være din leverandør af el?

SEF Energi har den rette elaftale til din virksomhed. Vi har altid fokus på at minimere din virksomheds omkostninger, og gennem individuel og skræddersyet rådgivning finder vi sammen den helt rigtige energiløsning til din virksomhed.

Vi har her beskrevet, de muligheder vi tilbyder, således at du kan guides i retning af den helt rette energiløsningen til dit behov.

Herunder kan du vælge, om du bor VEST eller ØST for Storebælt,
og om din elaftale skal være baseret på vindstrøm.

Vi har høj kundetilfredshed

Sammen passer vi på miljøet

Hos os får du fagfolk i røret

Vælg en elaftale fra SEF Energi til din virksomhed

Svendborg Havn SEF ENERGI

Med en elaftale fra SEF Energi får du en pålidelig elleverandør til din virksomhed. Vi har sammensat en række forskellige pakker, så du sammen med erhvervskonsulenten kan finde den helt rigtige løsning, der passer til din virksomheds profil.

Spotpris: Vælger du en Spotpris-aftale, følger din elpris markedsprisen. Det betyder, at du ikke på forhånd kender virksomhedens eludgifter. Du betaler derimod kun den reelle pris for dit elforbrug.

SupportEnergi: Har din virksomhed en klub, forening eller et velgørende formål, som du gerne vil yde et bidrag til? Så vælg en SupportEnergi-aftale. Her får du virksomhedens strøm til en variabel pris, og gennem virksomhedens forbrug af strøm optjenes et kontant beløb, som udbetales til den valgte klub, forening eller velgørende formål én gang årligt. Det koster ikke din virksomhed ekstra at vælge SupportEnergi, da vi betaler din støtte.

Vindstrøm: Ønsker du, at din virksomhed får en mere grøn profil, kan du vælge en aftale med vindstrøm. Med vindstrømscertifikater sikrer vi, at den samlede mængde strøm, som din virksomhed bruger i løbet af et år, bliver dækket af grøn strøm fra vindmøller. Du kan købe vindstrøm som et tillæg til din virksomheds elaftale hos SEF Energi.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om din virksomheds muligheder for at opnå store besparelser på din virksomheds elforbrug?  Så lad SEF Energi være din nye erhvervspartner. Vi kan levere strøm til hele Danmark, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med en rentabel og professionel elaftale.

Du er altid velkommen til at ringe til en af vores erhvervskonsulenter for at få en uforpligtende snak om dine muligheder og høre mere om, hvilke fordele el fra SEF Energi kan have for din virksomhed.

Elmaster og blaa himmel grøn strøm

Vælg grøn strøm

Hos SEF Energi tilbyder vi elaftaler med grøn strøm i form af vindstrøm. Det gør vi, fordi vi sammen med vores kunder vil være med til at mindske CO2-udledning og forebygge klimaforandringer.

Vælger du en elaftale hos os, er du med til at øge efterspørgslen på grøn strøm og vedvarende energikilder. Hvis flere af os vælger grøn strøm, kan vi sammen skabe et stærkere grundlag for at øge produktionen og etableringen af flere vedvarende energikilder, som er mere klimavenlige og mindre CO2-udledende.

Deklarationer

Vil du vide mere om, hvilke energikilder der er blevet anvendt i forbindelse med produktionen af den strøm, du køber fra SEF Energi, og hvordan energikilderne påvirker miljøet?
Så kan du læse vores Deklarationer 

Du kan også læse mere om grøn strøm, oprindelsesgarantier og eldeklarationer på Energinets hjemmeside