Få info om vores ladestander til erhvervskunder

Vælg en ladeløsning fra SEF Energi

Vi tilbyder skræddersyede ladeløsninger til virksomheder og boligforeninger, som inkluderer ladestandere, installation, elaftale og app til intelligent opladning.

Blandt virksomheder og boligforeninger er der stigende efterspørgsel på ladeløsninger til elbiler efter individuelle behov. Det gælder både til virksomhedens egne elbiler, de ansattes og kundernes. I boligforeningerne kan det mærkes, at lejerne fokuserer mere og mere på elbiler og mulighederne for at få ladet deres og gæsternes elbiler op.

Læs mere om vores Charge Amps Aura ladestander

Sådan foregår processen

1. Planlægning

Den første dialog om projektet

2. Tilbud

Vi udarbejder et tilbud til din virksomhed

3. Installation

Vi installerer og giver en intro til ladestanderen

4. Service & Drift

Brugerne kan nu lade og afregne nemt via appen

Den totale ladeløsning

Med SEF Energi som samarbejdspartner, får din virksomhed eller boligforening en skræddersyet ladeløsning, hvor både ladestandere, installationsproces, elaftale og app til intelligent opladning er samlet ét sted. Vores fokus er at hjælpe med individuelle løsninger, der tilgodeser jeres behov både nu og i fremtiden.

Opladning SEF ENERGI

Det får du med i en total ladeløsning til virksomheder og boligforeninger:

  • En skræddersyet A-Z løsning, der opfylder de specifikke behov i din virksomhed eller boligforening
  • Charge Amps Aura ladestandere
  • Fuld installation af ladestanderne foretaget af SEF Energis søsterselskab FiberLAN inkl. en introduktion til appen Monta
  • Adgang til nem, individuel afregning via Monta
  • Intelligent opladning via app – oplad automatisk, når strømmen er billigst og mest miljøvenlig
  • Intelligente firmabetalte ladeløsninger hjemme hos medarbejdere
  • Mulighed for fast tilknyttede elbiler
  • Mulighed for at få en elaftale hos SEF Energi
  • Afgiftsrefusion – bemærk, elafgiften er nedsat til 1 øre inkl. moms i første halvår af 2023

Hvis du vil vide mere om, hvordan SEF Energi har hjulpet andre erhvervskunder med en skræddersyet ladeløsning, kan du læse vores erhvervscases her:

Vi tilbyder

Gratis nedtagning af ladestander

Vi tager jeres nuværende ladestander ned kvit og frit, når I køber ny ladestander hos. Vi klarer alt fra nedtagning og forsendelse – I skal blot selv opsige jeres nuværende ladeaftale.

Serviceaftale

Vi sikrer, at ladestanderen altid fungerer, og hvis uheldet er ude, udbedres fejlen via vores IT-supportsystemer eller ved et besøg af vores installatør – uden at det koster dig ekstra.

Differentieret betaling for opladning

Din virksomhed eller boligforening ejer ladestanderen, og I bestemmer kWh-prisen. I kan vælge at differentiere priserne alt efter, om det er en medarbejder, kunde, beboer eller gæst, der oplader sin bil.

Vil du høre mere?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din nye ladeløsning, så du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 21 38 63 85 eller mail sdl@sef.dk 
Du kan også udfylde formularen nedenfor, og så sørger vi for at kontakte dig.

*Jeg giver samtykke til, at SEF Energi A/S må kontakte mig pr. e-mail, telefon og brev for at hjælpe mig med min forespørgsel.

SEF Energi A/S må behandle mine personoplysninger til ovenstående formål samt i det nødvendige omfang til besvarelse af min henvendelse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og se dine rettigheder i vores Privatlivspolitik

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.