Vil du høre mere om, hvad SEF Energi kan gøre for dig?

Rådgivning og løsninger til boligforeninger

SEF Energi kan hjælpe boligforeningernes administratorer, viceværter og lignende med flere af de udfordrende og tidskrævende dagligdagsopgaver. Det gælder bl.a. registrering af fra- og tilflytninger i boligforeningen.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din boligforening.

Få en total ladeløsning til din boligforening

Opladning elbil Maria

Vi tilbyder skræddersyede ladeløsninger til virksomheder og boligforeninger, som inkluderer ladestandere, installation, elaftale og app til intelligent opladning.

I mange boligforeninger kan det mærkes, at lejerne i stigende grad køber elbiler, og derfor efterspørger forbedrede ladeforhold. Hos SEF Energi mener vi, at dette er et vigtigt skridt i den rigtige retning for den grønne omstilling – og den bør vi støtte op om.

Vores fokus er at hjælpe med individuelle løsninger, der tilgodeser boligforeningens behov, både nu og i fremtiden.

Interesseret i at høre mere om vores ladeløsninger?

Hvad siger kunderne om vores administrationsaftale?

Vi indgik samarbejde med SEF Energi med baggrund i stigende administrative udfordringer, når beboere skulle ind- og udflytte fra vores lejligheder. Det var derfor vores ønske at få et samarbejde med en el-leverandør til vores lejere, som kunne levere en service der var overskuelig og let tilgængelig for både vores lejere og for os som administration. Det var vigtigt for os, at lejerne oplevede en smidig og effektiv håndtering og samtidig fik en god information.

Vi har fået en samarbejdspartner i SEF Energi, der giver en god og løsningsorienteret dialog for både administration og lejere.

– Claus Sieben Hansen, Teknisk chef ved Almenbo

Skole papirflyver SEF ENERGI