Vil du høre mere om, hvad SEF Energi kan gøre for dig?

Vælg naturgas fra SEF Energi til din virksomhed

Er du på udkig efter en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der kan levere naturgas til din virksomhed? 

SEF Energi har den rette naturgasaftale til din virksomhed. Vi har altid fokus på at minimere din virksomheds omkostninger, og gennem individuel og skræddersyet rådgivning kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige naturgasaftale og energiløsning til din virksomhed.

Bliv klogere på din virksomheds muligheder hos SEF Energi her på siden.

Vi har høj kundetilfredshed

Siden 1906 har vi givet energi til handling

Hos os får du fagfolk i røret

Vi har naturgas til din virksomhed

Naturgas opvarmer i dag rigtig mange virksomheder i hele Danmark. Det skyldes, at naturgas har en forholdsvis lav CO2-udledning og derfor er bedre for miljøet end eksempelvis kul. Vælger du SEF Energi som din naturgaspartner, er du altid sikker på at kunne få leveret naturgas direkte til din virksomhed.

Hos SEF Energi har du mulighed for at vælge mellem forskellige naturgasaftaler. Disse bliver tilpasset din virksomheds profil og behov, så du er sikker på at få den helt rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov.

Spotpris: Denne aftale retter sig mod virksomheder, der ikke er nervøse for eventuelle udsving i naturgasprisen. Din pris følger nemlig markedsprisen, hvorfor du er sikker på altid kun at betale den reelle pris.

SupportEnergi: Ønsker din virksomhed at støtte en klub, forening eller et velgørende formål gennem jeres naturgasaftale, er SupportEnergi den rigtige løsning. Du får en variabel pris, som følger markedsprisen, og i takt med din virksomheds forbrug, optjener du en kontant støtte til en klub, forening eller velgørende organisation efter eget valg – helt uden at det koster dig ekstra, da støtten bliver betalt af SEF Energi.

Dame i gummistøvler SEF ENERGI