Få personlig og kompetent rådgivning i vores kundecenter

Om SEF Energi

SEF Energi er leverandør af el, naturgas, ladebokse og Smart Home produkter. Vi vil være et fyrtårn for den grønne omstilling. Derfor er klima og bæredygtighed tænkt ind i alle vores forretningsområder.

Vi er en del af energikoncernen SEF, som foruden SEF Energi har en række andre datterselskaber, der leverer løsninger inden for forskellige områder:

Hvorfor vælge os som dit energiselskab?​

Hos SEF Energi har vi fokus på at bruge energien fornuftigt i kampen mod klimaforandringer. Sammen med vores moderkoncern SEF har vi en ambition om at bidrage til den grønne omstilling. Vi ønsker at motivere vores kunder til at tage del i processen, for sammen er vi stærkere.

SEF Energi har rødder helt tilbage fra år 1906, og derfor har vi mange års erfaring med at levere strøm til sydfynboerne. I dag har vi kunder i hele landet – for selvom vi er lokalt forankret på Sydfyn, så er vi for alle, der ønsker et nærværende energiselskab. Et energiselskab, der arbejder aktivt for at skabe bedre vilkår for både vores kunder, klima og natur.

Hos os vægter vi god og personlig kundeservice højt. Derfor er vi flere gange kåret til at have Danmarks mest tilfredse elkunder. Nedenfor kan du møde tre af vores kunder og høre dem fortælle om, hvorfor SEF Energi er det rette energiselskab for dem og deres behov.

Nyhed kunder

Mød tre af vores kunder

Hør, hvorfor Casper har valgt SEF Energi

For Casper er bæredygtighed vigtigt – og det er det også for os. Derfor har han valgt en elaftale fra SEF Energi. Samtidig har Casper brug for at have en elleverandør, der skaber trygge rammer for ham og familien.

Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, der tager afsæt i den enkelte kundes situation og behov. Det er nemlig vigtigt, at Casper og vores andre kunder føler sig i gode og trygge hænder hos os.

Sammen med vores kunder bidrager vi til rationel anvendelse af energi, så vi kan reducere udledningen af CO2. Alle vores kunder har mulighed for at tilvælge vindstrøm til deres elaftaler. Det betyder, at vi indkøber strøm fra vedvarende energikilder i form af vindmøller til at dække kundens forbrug.

Hør, hvorfor Maria har valgt SEF Energi

For Maria er det vigtigt at bidrage til et stærkt lokalmiljø og skabelsen af en fællesskabsfølelse – og dét gør hun sammen med os.

Som et lokalt forankret energiselskab med stor kærlighed til Sydfyn, er det enormt vigtigt for os, at vi støtter lokalt. Derfor er SEF Energi stolt sponsor af forskellige lokale klubber, aktiviteter og begivenheder, som giver god energi til Sydfyn.

Gennem vores energiaftaler kan vores kunder være med til at støtte en sydfynsk klub eller forening med et månedligt bidrag.

Hør, hvorfor Ole har valgt SEF Energi

For Ole har det stor betydning, at han kan henvende sig lokalt hos os og få hjælp af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Hos SEF Energi hjælper vi vores kunder og potentielle nye kunder over telefonen, via mail og over skranken i vores Kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg.

Hvis du har et spørgsmål, du mangler svar på, en regning du gerne vil betale, eller hvis du har brug for rådgivning om dit valg af energiaftale, så står vi klar til at hjælpe dig – både online og fysisk i vores kundecenter.

Du finder vores kontaktoplysninger her