Få naturgas fra SEF Energi

Elsker du også Sydfyn? Og vil du være naturgaskunde i et selskab, der tager ansvar for dig og dit lokalområde?
Så køb din naturgas gennem SEF Energi. Vi arbejder for Sydfyn og har nogle af de mest tilfredse energikunder i Danmark. Vi kan godt
lide tanken om, at vi gør en forskel og engagerer os i det område, vi rent faktisk bor i. Sydfyn er noget helt særligt – og det skal det blive ved med at være.

Siden 1906 har vi givet energi til handling
Hos os får du
fagfolk i røret
Du kommer hurtigt igennem til vores kundeservice
Vi passer på miljøet sammen med vores kunder
Vi har høj kundetilfredshed
Intet abonnement og mulighed for gebyrfri betaling

Vælg det helt rigtige produkt

Har du brug for hjælp til at vælge det produkt, som passer bedst til din husstand, sidder vi altid klar i kundeservice med råd og vejledning – ringe til os på telefon 62 20 11 20 – sammen sikrer vi den bedste løsning.

Her gør du en ekstra forskel for det, du interesserer dig for
Intet abonnement
Læs mere
Her hjælper du til at skabe bedre dyrevelfærd i Danmark
Abonnement til 49 kr. pr. md.
Læs mere
Pris der følger markedet
Intet abonnement
Læs mere

Vælg den aftale, der passer dig

Har du en teenagedatter, der godt kan lide at tage lange bade? Elsker du selv, at der er godt varmt i stuen? Eller foretrækker din partner et mere køligt indeklima? Mulighederne er mange, og det viser bare, at ikke to familier en ens. Derfor har vi også gjort det muligt for dig at vælge mellem forskellige naturgasaftaler. Så er du sikker på at få den helt rigtige løsning, der passer til netop din familie og dine behov. Hos SEF Energi betyder det, at du kan vælge mellem følgende muligheder:

Hvilken aftale du skal vælge til din husstand, kommer helt an på, hvad du, din familie og din pengepung er mest tryg ved. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du skulle være i tvivl om, hvad du skal vælge, og vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Skal dit naturgasfyr udskiftes?

Så vælg en løsning med luft til vand varmepumpe på abonnement.

Nærvarme Danmark, der er en del af SEF-koncernen, tilbyder en totalløsning, hvor de både sørger for installation af varmepumpe og skiller dig af med dit gamle fyr.

Du får alle fordelene uden de store investeringer. Det koster kun 7.500 kr. i opstart og du slipper derved for at skulle investere 90.000-130.000 kr.

Når varmepumpen er installeret skal du heller ikke tænke på drift, service og vedligeholdelse. Nærvarme Danmark sørger for, at din varmepumpe fungerer, som den skal, og tager sig af eventuelle reparationer uden det kommer til at koste dig ekstra.

> Bestil et gratis og uforpligtende tilbud

Nærvarme Danmark kan kontaktes på telefon 70 22 12 14.

Få mere at vide om naturgas fra
SEF Energi

Kontakt os
Samtykke *
reCAPTCHA

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.