Få en ladeboks for kun 995 kr. og 199 kr./md. Du sparer 2.000 kr. og 50 % på leje

Ladeløsninger til din elbil - Køb eller lej din ladeboks her

Kampagnetilbud: Spar 2.000 kr. på installation og 50 % på leje – bestil inden 31. maj

Hos SEF Energi kan du få en ladeløsning til din el- eller hybridbil og du vælger selv, om du vil købe og leje ladeboksen. Vi tror på, at omstillingen til elbiler er et vigtigt skridt i den rigtige retning, som kan bidrage til en signifikant reducering af CO2-udledningen.

Med vores Charge Amps Halo ladeboks kan du lade din bil, præcis når det passer dig. Ladeboksen er fremstillet af genbrugsaluminium, og kan lade alle slags el- og hybridbiler, der findes på markedet. Du kan indstille den til automatisk at lade din bil, når strømmen er billigst og der er mest vedvarende energi i elnettet. Se vores udvalg af ladeløsninger fra SEF Energi herunder. 

KØB

Charge Amps Halo ladeboks

Inkl. standardinstallation*

9.995 kr.

 

Charge Amps Halo SEF ENERGI

LEJ

Charge Amps Halo ladeboks

Inkl. standardinstallation*

2.995 kr. 995 kr.

399 kr. 199 kr./md.

Charge Amps Halo SEF ENERGI

Få en samlet ladeløsning med serviceaftale

Elafgiften nedsættes markant

Elafgiften nedsættes til 1 øre i første halvår af 2023.

Det betyder, at der fra 1. januar til 30. juni 2023 ikke vil være nogen refusion af elafgiften til dig med elbil.

Serviceaftalen bliver billigere

Priserne for vores serviceaftale til ladebokse sænkes til:

Elkunde hos SEF Energi (købt ladeboks): 19,00 kr. pr. md
Ikke elkunde hos SEF Energi (købt ladeboks): 119,00 kr. pr. md.
Kunder, der lejer en ladeboks hos os har en leje- og serviceaftale til
319,00 kr. pr. md.

Standardinstallation af din nye ladeløsning

SEF Energi hjælper dig trygt igennem installationen af din nye ladeboks til din elbil. Du bestemmer, hvor boksen skal placeres, og ud fra din ønskede placering samt forholdene i din bolig vurderer vi, om boksen kan monteres som en standardinstallation, eller om der er behov for en udvidet installation. 

Når du bestiller en ladeløsning til din elbil fra SEF Energi, følger der en komplet standardinstallation med. Standardinstallationen leveres af vores søsterselskab FiberLAN. Montøren fra FiberLAN sætter ladeboksen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladeboksen og din eltavle. 

Vi leverer og installerer en certificeret ladeboks, der sikrer, at din el- eller hybridbil lader sikkert og forsvarligt. Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller for at deres garanti kan overholdes. 

  • Der medfølger en kombiafbryder, som er en afbryder med automatsikringer og fejlstrømsafbryder i samme enhed. Afbryderen installeres i din eksisterende eltavle
  • Standardinstallationen indeholder to gennemboringer af vægge for at fremføre kablet til installationstavlen
  • Montøren trækker et installationskabel af typen: 5G4 kvadratkabel. Standardinstallationen indeholder et kabel op til 10 meter fra den eksisterende eltavle. Skal der bruges et kraftigere kabel, vil der være en merpris. Montøren slutter kablet til din ladeboks. Bemærk, at hvis der er mere end 10 meter fra din eltavle til ladeboksen, vil du blive faktureret for yderligere arbejdstid samt ekstramaterialer. Pristillægget vil være 150 kr. inkl. moms pr. meter ved yderligere længde
  • Montøren tester, at ladeboksen fungerer som den skal og udfører den lovpligtige installationstest
  • Montøren sikrer, at boksen er koblet til dit internet
  • Du skal bruge en app til intelligent opladning. Vi sørger for at sende en guide til opsætning af appen til dig. Det er vigtigt, at du følger denne guide for at komme i gang med at bruge appen.

En standardinstallation kræver, at følgende kan opfyldes: 

  • Der skal være plads til ny kombiafbryder i den eksisterende eltavle. Bemærk, at hvis der ikke er plads i din eksisterende tavle, monterer vi en ny tavle ved siden af. Der skal være plads til en tavle med målene 250 x 250 x 103 mm i dit elskab 
  • Den nødvendige kabellængde fra tavle til ladeboks overstiger ikke 10 meter. Hvis den gør, har du behov for en udvidet installation  
  • Montage og installation skal kunne udføres fra en stige på maks. 5 meters højde 
  • Der er stabilt WiFi-netværk, der hvor ladeboksen skal placeres 


Bemærk,
at hvis gravearbejde er nødvendigt for at montere din ladeboks, opkræves dette særskilt. Du kan selvfølgelig også vælge selv at foretage gravearbejdet. 
Hvis ovenstående ikke kan realiseres, er der sandsynligvis behov for en udvidet installation. 

Behov for en udvidet installation eller bosat uden for Fyn?
Hvis du bor uden for Fyn, eller hvis din bolig eller dine installationsforhold ikke opfylder kravene for standardinstallationen, vil vi gerne høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen nederst på siden for at høre mere om dine muligheder.

Har du spørgsmål? 
Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 11 20 eller mail sef-kundeservice@sef.dk 

Skal vi optimere din ladeløsning?

Hvis du har en ladeboks, som du ønsker at få udskiftet, kan SEF Energi hjælpe dig med en ny smart ladeløsning til din elbil. Med vores ladeløsning kan du lade når strømmen er billigst.

Spar penge, hvis din installation kan genanvendes

Hvis du har en eksisterende certificeret elinstallation, kan vi i de fleste tilfælde genanvende denne til opsætning af din nye ladeboks fra SEF Energi.

Prisen er 8.495 kr.
ved køb af en Charge Amps Halo ladeboks med eksisterende certificeret elinstallation, der kan genanvendes.

Opladning Elbil SEF ENERGI

Gratis nedtagning af din nuværende ladeboks 

SEF Energi klarer nedtagningen af din nuværende ladeboks kvit og frit. 

Vi ønsker at gøre det nemt for dig, der gerne vil udskifte din gamle ladeboks med en Charge Amps Halo ladeboks fra SEF Energi. Når du køber din nye ladeboks hos os, tager vi os af alt fra afmontering til returnering af ladeboksen. Det eneste du selv skal gøre, er at opsige din nuværende opladningsaftale. 

Kontakt os på tlf. 62 20 11 20 eller mail sef-kundeservice@sef.dk, hvis du vil vide mere om udskiftning af din ladeboks. Du kan også benytte kontaktformularen nedenfor. 

Serviceaftale til din ladeboks

Få større tryghed — vi sørger for, at din ladeboks altid fungerer som den skal.

Når du vælger en ladeløsning til din elbil fra SEF Energi, har du mulighed for at tilkøbe en serviceaftale, der inkluderer: 

> Reparation 
> Service 
> Support 

Serviceaftalen koster 99 kr./md. Hvis du skulle opleve problemer med din ladeboks, er vi klar til at hjælpe, enten via vores IT-supportsystem eller et fysisk besøg af en installatør fra vores søsterselskab FiberLAN. 

Udfyld kontaktformularen

Har du spørgsmål til SEF Energis ladeløsning til elbiler eller behov for rådgivning?
Udfyld felterne i formularen nedenfor. Vores kundeservice får besked om din henvendelse med det samme, og de vil besvare den så hurtigt som muligt.

*Jeg giver samtykke til, at SEF Energi A/S må kontakte mig pr. e-mail, telefon og brev for at hjælpe mig med min forespørgsel.

SEF Energi A/S må behandle mine personoplysninger til ovenstående formål samt i det nødvendige omfang til besvarelse af min henvendelse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og se dine rettigheder i vores Privatlivspolitik

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.