Skal vi hjælpe dig
med at få lynhurtigt
internet i dit hjem?

Har du spørgsmål om fibernet fra SEF Fiber
Kontakt os på tlf. 75 18 80 17 eller mail fiber@sef-fiber.dk

Har du spørgsmål om fibernet fra SEF Fiber

Kontakt os på tlf. 75 18 80 17
eller mail fiber@sef-fiber.dk

Vi er SEF Fiber

SEF Fibers fibernet er lagt ud, så 23.000 af vores sydfynske kunder har mulighed for at få en bredbåndsløsning. Med vores fibernet får du en lynhurtig fiberforbindelse, der sikrer stabilt og driftssikkert internet.

Der er i dag et stort behov for at være ”online”, og mange af vores hverdagsaktiviteter afhænger i stigende grad af internettet; Vi gamer, streamer film og lytter til musik. Derfor er det altafgørende med et godt og pålideligt internet, der kan bære hele familiens aktivitet. Det kan en fiberforbindelse fra SEF Fiber, og sammen med vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde din familie både TV og internet gennem vores fibernet. 

Hos SEF Fiber har vi åbnet fibernettet for flere indholdsudbydere, så du har mulighed for at finde den bedste fiberløsning til dig og din familie. 

Læs også om, hvordan tilslutningen af din fiberforbindelse foregår. 

Svendborg SEF ENERGI

Tjek din adresse

Indtast din adresse i feltet nedenfor og se, om du kan få fibernet fra SEF Fiber.

Bredbåndspuljen

elkabler

Hvad er Bredbåndspuljen?

Bredbåndspuljen yder støtte til lokale bredbåndsprojekter i områder med dårlig dækning. For at kunne søge om tilskud skal I slå jer sammen i lokalområdet. Det er ikke muligt at søge som enkeltperson. 

SDFIs Bredbåndspulje

Bredbåndspuljen 2022 er lukket. Vi opdaterer siden her, når det igen er muligt at ansøge om tilskud fra Bredbåndspuljen. Du kan også holde dig opdateret om Bredbåndspuljen på SEF Energis Facebook 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om TV eller Internet?

Hvis du har spørgsmål, der handler om TV eller Internet, er det din indholdsudbyder, du skal kontakte.

Andre henvendelser

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at få svar på dine øvrige spørgsmål.
Kontakt os på tlf. 75 18 80 17 eller på mail fiber@sef-fiber.dk

Nyheder fra
SEF Fiber

Nyt samarbejde mellem SEF Fiber og Nuuday-selskaberne Yousee, Hiper og TDC Erhverv giver 23.000 sydfynske borgere og virksomheder adgang til internet, tv og erhvervsløsninger fra Danmarks største teleselskab.
Svendborg Kommune og Langeland kan nu drage fordel af bredbåndsabonnementer fra Kviknet gennem en ny samarbejdsaftale med SEF Fiber. I alt kan 23.000 adresser i Svendborg Kommune og på Langeland