Brug strømmen fornuftigt og spar penge med Smart Home

SEF Smart Home

SEF Energi driver webshoppen SEF Smart Home. Det gør vi, fordi vi gerne vil gøre det nemmere for dig at bruge energien fornuftigt i dit hjem, så du kan spare penge på strøm og bidrage til, at CO2-udledningen mindskes til gavn for klimaet.

Via SEF Smart Home kan du købe en række intelligente produkter, der kan hjælpe dig til at bruge strømmen, når den er billigst og mest klimavenlig. Du kan bl.a. optimere belysningen i dit hjem med de smarte Philips Hue pærer og få de bedste løsninger inden for intelligent varmestyring, som kan være med til at nedbringe din varmeregning.

På udkig efter en smart ladebænk?

SEF Smart Home webshoppen forhandler vi også smarte Steora bænke produceret af virksomheden Include. Include har fokus på innovation, bæredygtighed og tidløst design, hvilket ladebænkenes design og funktionalitet i dén grad afspejler. Steora bænkene har indbyggede solcellepaneler og kan oplade forskellige devices fra smartphones til elcykler, alt efter hvilken model, du vælger. På SEF Smart Home tilbyder vi tre forskellige modeller: Steora Classic, Steora City og Steora Cyclo.

Vil du vide mere om smarte ladebænke fra Include?

Include Steora smart bænk Smart Home SEF ENERGI