Vælg den helt rigtige indholdsudbyder for dig og din familie

Find din løsning med SEF Fiber

Vælg din indholdsudbyder

Hvis der allerede er etableret fiberforbindelse på din adresse, kan du få overblik over vores mange indholdsudbydere her på sitet. Du bestiller din bredbåndsaftale direkte hos indholdsudbyderen.

Vil du have fiberforbindelse?

Det er en forholdsvis simpel proces at få installeret en fiberforbindelse fra SEF Fiber. Vi har samlet tilslutningsprocessen i 6 simple trin.

Se dine muligheder her

Hos SEF Fiber har vi åbnet fibernettet for flere indholdsudbydere, så du helt selv kan vælge den løsning, der passer bedst til behovet i dit hjem. Her på siden kan du se, hvilke indholdsudbydere du kan vælge imellem. Vi udvider løbende vores base af indholdsudbydere. Husk at følge med på denne side eller på SEFs LinkedIn, hvor vi poster, når vi får nye indholdsudbydere.

Du kan læse mere om de enkelte indholdsudbydere og deres forskellige løsninger ved at klikke på logoerne herunder.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du har konkrete spørgsmål om internet eller TV, skal du kontakte de enkelte indholdsudbydere. De sidder klar til at rådgive og vejlede dig om dit valg af TV-pakke og internet. Du kan se udvalget af indholdsudbydere ovenfor og vælge hvem du vil kontakte.

Ved øvrige henvendelser om fiber sidder vi klar til at hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.
Kontakt os på tlf. 75 18 80 17 eller på mail fiber@sef-fiber.dk

Hos SEF Fiber er vi løbende i dialog og forhandling med potentielle nye indholdsudbydere. Vi opfordrer til, at du følger med på siden her eller holder dig opdateret på vores nyheder. Du er også meget velkommen til at følge med på SEFs LinkedIn, hvor vi vil informere om nye indholdsudbydere.

Som fibernetselskab er vi forpligtet til at forholde os neutrale omkring kundernes valg af indholdsudbyder. Vi anbefaler, at du tager direkte kontakt til vores indholdsudbydere for at høre, hvad de kan tilbyde dig samt få råd og vejledning ud fra dine individuelle behov.