Kontakt SEF Energi

Du er meget velkommen til at kontakte SEF Energi på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning til at finde den rigtige aftale til din virksomhed eller boligforening.

Du finder alle kontaktoplysningerne nedenfor.
Du kan også benytte kontaktformularen længere nede på siden, hvis du ønsker at blive ringet op af en erhvervskonsulent, som kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

Telefon og mail

Kontakt SEF Energi på:

Telefon 62 17 02 95
Mail
sef-kundeservice@sef.dk

Åbningstider for telefonerne
Mandag og tirsdag kl. 9.30 – 15.30
Onsdag kl. 9.30 – 12.00
Torsdag kl. 9.30 – 15.30
Fredag kl. 9.30 – 13.00

Lukkedage

Alle helligdage
1. maj
Fredag efter Kristi Himmelfartsdag
Grundlovsdag
Mellem jul og nytår

Vi sætter din virksomhed i centrum

Er du på udkig efter en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der kan være din leverandør af el eller naturgas?

Hos SEF Energi sætter vi din virksomhed i centrum, og gennem individuel og skræddersyet rådgivning hjælper vi jer med at finde den bedste energiløsning. Vi har fokus på de specifikke behov i din virksomhed, og på at finde en løsning, der kan minimere jeres omkostninger. 

SEF Energi kan levere strøm såvel som naturgas til hele Danmark. Uanset størrelse og lokation i Danmark kan vi hjælpe din virksomhed eller boligforening med at finde den helt rette energiaftale. Vi har stor erfaring med at rådgive forskellige typer kunder med hver deres behov og ønsker – og vi kan også hjælpe dig.

Vi kan også hjælpe med den helt rette ladeløsning til din virksomhed eller boligforening. Inkluderet i ladeløsningen er både ladestandere, installation foretaget af vores søsterselskab FiberLAN og app til intelligent opladning.

SEF ENERGI vores lys

Få rådgivning og sparring

Har du brug for rådgivning og sparring om din virksomhed eller boligforenings energiforbrug? Eller er du ny erhvervskunde, der vil tegne en energiaftale hos SEF Energi?
Udfyld felterne i formularen nedenfor. Så sørger vi for, at du bliver ringet op af en erhvervskonsulent, der kan hjælpe dig. 

*Jeg giver samtykke til, at SEF Energi A/S må kontakte mig pr. e-mail, telefon og brev for at hjælpe mig med min forespørgsel.

SEF Energi A/S må behandle mine personoplysninger til ovenstående formål samt i det nødvendige omfang til besvarelse af min henvendelse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og se dine rettigheder i vores Privatlivspolitik

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.