Rådgivning, sparring og løsningsmuligheder for boligforeninger

Vi er bekendt med hvilke udfordringer boligforeningerne sidder med i ledelsen, bestyrelsen eller som boligadministrator og vicevært. Derfor har vi et team, der kan hjælpe jer videre.

For dig i ledelsen eller bestyrelsen kan vi rådgive i strategiske tendenser og løsningsforslag, som styrker boligforeningens bundlinje og miljøregnskab – læs mere om Energifællesskab.

Med de daglige opgaver i boligforeningen kan vi hjælpe administratorer, viceværter og lign.  med flere af de praktiske opgaver, bl.a. fra- og tilflytninger, så der frigives tid, der med fordel kunne være anvendt på nye tid eller udvide servicemuligheder for jeres lejere – læs mere om vores Administrationsaftale – letter arbejdsbyrden.

Vi er klar til at hjælpe dig i din situation – du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

 

Få en total ladeløsning til din boligforening

En skræddersyet løsning til din boligforenings ladeinfrastruktur, hvor rådgivning, ladestandere, installation, projektering og el-aftale er samlet ét sted.

Læs mere om vores ladeløsninger

Hvad siger vores kunder om vores administrationsaftale?

Vi indgik samarbejde med SEF Energi med baggrund i stigende administrative udfordringer, når beboere skulle ind- og udflytte fra vores lejligheder. Det var derfor vores ønske at få et samarbejde med en el-leverandør til vores lejere, som kunne levere en service der var overskuelig og let tilgængelig for både vores lejere og for os som administration. Det var vigtigt for os, at lejerne oplevede en smidig og effektiv håndtering og samtidig fik en god information.

Vi har fået en samarbejdspartner i SEF Energi, der giver en god og løsningsorienteret dialog for både administration og lejere.

– Claus Sieben Hansen, Teknisk chef ved Almenbo