Interesseret i at skifte til en varmepumpe?

Få en varmepumpe fra Nærvarme Danmark

Er du på udkig efter en simpel og mere miljøvenlig løsning til at opvarme din bolig? 

Vores søsterselskab Nærvarme Danmark leverer luft til vand varmepumper og klarer alt det praktiske med din nye varmepumpe: indkøb, installation, drift og service.

Nærvarme Danmark tager ligesom SEF Energi ansvar for den grønne omstilling, for i SEF-koncernen tror vi på, at sammen kommer vi længst. Vi bakker op om regeringens planer om at udfase fossil energi hurtigst muligt, og sammen bevæger vi os fra holdning til handling.

En optimal varmeløsning

En varmepumpe fra Nærvarme Danmark er en klimavenlig og fremtidssikker varmeløsning. Det er en solid og pålidelig erstatning for de traditionelle olie-, naturgas- og træpillefyr – og så slipper du for besværet med at holde fyret i gang. Det en stor udgift at få udskiftet det gamle fyr med en varmepumpe. Derfor tilbyder Nærvarme Danmark varmepumper på abonnement

Nærvarme Danmarks dygtige medarbejdere tager ansvar for at give dig den bedste varmepumpeløsning, og de sidder klar med kyndig rådgivning.

> Prøv varmepumpeberegneren her

Panasonic varmepumpe

Tre gode grunde til at vælge en varmepumpe

Spar penge

Der er penge at spare på din varmeregning ved at skifte fra naturgas til varmepumpe, så hvorfor ikke vælge en billigere løsning?

Få gavn af en totalløsning

Varmepumpen er en totalløsning – den sørger nemlig både for at opvarme din bolig og dit varme brugsvand.

Gør noget godt for klimaet

Har du et oliefyr, udleder det ca. 4 gange så meget CO2 som en luft til vand varmepumpe (kilde: Nærvarme Danmark).