NYHED

Ny aftale mellem Nuuday og SEF Fiber giver flere valgmuligheder til sydfynske fiberkunder

Nyt samarbejde mellem SEF Fiber og Nuuday-selskaberne Yousee, Hiper og TDC Erhverv giver 23.000 sydfynske borgere og virksomheder adgang til internet, tv og erhvervsløsninger fra Danmarks største teleselskab.

Med aftalen med SEF Fiber kan Nuuday føje endnu et fibernet til porteføljen, som YouSee, Hiper og TDC Erhverv snart kan levere lynhurtigt internet, tv og erhvervsløsninger igennem til 23.000 husstande og erhvervsadresser i og omkring Svendborg kommune samt på Langeland.

”Det er vigtigt for os, at forbrugerne har mulighed for at vælge netop de digitale løsninger, der passer bedst til deres behov. Derfor er jeg også glad for, at vi allerede i dag gennem samarbejdsaftaler dækker størstedelen af fiberlandskabet i Danmark. At vi snart også kan tilbyde fleksible tv-løsninger og lynhurtigt internet fra YouSee samt vores søsterselskab Hiper til sydfynboere gennem SEF Fibers fibernet er endnu et vigtigt skridt på rejsen mod vores ambition om, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen,” siger Christian Morgan, direktør for YouSee, og John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, fortsætter: 

”Det er vores ambition, at virksomheder landet over skal have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber. Derfor er vi glade for snart at kunne tilbyde vores produkter via SEF Fibers fibernet.” 

Rikke datter SEF ENERGI
Svendborg SEF ENERGI

En stor og værdiskabende aftale

Aftalen med Nuuday er den mest omfattende, SEF Fiber har indgået siden fibernettet blev åbnet op for tjenesteudbydere i juni 2021.  

”Vi har løbende åbnet fibernettet for flere og flere udbydere og er nu glade for at kunne byde Nuudays stærke brands youSee, Hiper og TDC Erhverv velkommen. Det giver husstande og erhvervsadresser med fibernet hos os endnu flere valgmuligheder for at vælge den løsning, der passer bedst til dem,” siger adm. direktør i SEF Fiber, Claus Holm Andersen. 

YouSee, Hiper og TDC Erhverv rykker snart ind på SEF Fibers fibernet gennem OpenNets fælles brancheplatform.  

”Vores platform er bindeled mellem mange fibernet og udbydere, og det glæder os at kunne muliggøre endnu et stærkt samarbejde i den retning, branchen bevæger sig i sammen – nemlig flere åbne net og flere valgmuligheder,” lyder det fra direktør i OpenNet, Henrik Nielsen. 

Der er endnu ikke nogen fastsat dato for, hvornår Nuuday-selskaberne åbner for salg af ydelser på SEF Fibers net, men tidspunkt vil blive offentliggjort, når netværksintegrationen er færdiggjort. 

For yderligere information

  • Mikkel Riis-Jørgensen, pressechef i Nuuday, tlf. 3044 2244
  • Claus Holm Andersen, adm. direktør i SEF Fiber, tlf. 2164 7426
  • Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet, tlf. 9115 1515

Om Nuuday

Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, NetDesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Om SEF Fiber

SEF Fiber er et sydfynsk fiberselskab, der er ejer af fibernettet på Langeland og omkring Svendborg Kommune. Siden 2004 har SEF Fiber udrullet fibernettet til ca. 23.000 adresser i området. SEF Fiber har i mange år arbejdet på at udbrede det gode internet i de tyndt befolkede områder med dårlig bredbåndsdækning. Ofte etableres fiberudrulning som bredbåndspuljeprojekter med støtte fra den statslige bredbåndspulje.

Om OpenNet

OpenNet åbner fibernettene i Danmark og driver en platform, som gør det nemmere for tjenesteudbydere og netejere at samarbejde. OpenNet har været i drift siden 2019 og nærmer sig allerede en dækning på 1 million adresser. OpenNet er et selvstændigt selskab, som er ejet af en af Danmarks største energikoncerner, Norlys.