NYHED

SEF inviterer til Energiens Dag 2023

Tag hele familien under armen, når vores moderselskab SEF slår dørene op til Energiens Dag. Vi garanterer en sjov, lærerig og inspirerende dag.
Energiens Dag lørdag d. 23. september kl. 10-14 hos SEF på Fåborgvej 44 i Svendborg.

En dag for store og små

Oplev blandt andet ”Gæt en lort med Naturama”, lav en sæbekassebil* og deltag i væddeløbet, se modeshow med genbrugstøj fra Reshoppit Svendborg og hør om tøjindustriens klimabelastning. Du kan også komme på rundvisning på SEF-engen, blive klogere på energiens historie og dunke med basketungdomsspillere fra Svendborg Rabbits.

Hele dagen er der mulighed for besøg i ’SEF-huset’, hvor du kan få et indblik i SEF’s produkter såsom varmepumper, el, ladebokse m.m. I kan også køre en tur med Det Lille Futtog og deltage i dagens konkurrencer. Der er superfede præmier på højkant, blandt andet et gavekort til Pind J. Design og en ladeboks inkl. standardinstallation leveret af FiberLAN.

Basket dreng SEF ENERGI

Kunne det friste med lidt lækkert? Der er mulighed for at købe hjemmelavet italiensk is fra Gelato, skønne kager fra Kondit&dat samt andet godt til ganen, så der er energi til alt det sjove.

*Vil I gerne deltage i sæbekassevæddeløbet? Så send en mail til sdl@sef.dk og tilmeld jer hurtigst muligt – vi vil gerne sikre os, at der er materialer nok til alle, men også undgå at gode materialer går til spilde.

Det er selvfølgelig gratis at deltage i Energiens Dag. Se også begivenheden her på Facebook.

Vi glæder os til at se jer alle!