Find den rigtige naturgasaftale til dig og din familie

Standard SPOT

Få en naturgasaftale, hvor prisen følger gasmarkedets udvikling

Standard SPOT er et oplagt valg for dig, der vil følge naturgasmarkedet. Prisen for Standard SPOT naturgas afspejler dagsprisen på gasbørsen – når prisen på gasbørsen falder, så falder din pris og omvendt.
Prisen på Standard SPOT beregnes som et gennemsnit af foregående måneds dagspriser. Du kan derfor se prisen for en måned i starten af måneden efter.

Få naturgas fra SEF Energi

Som naturgaskunde modtager du to separate regninger i forbindelse med afregningen af dit naturgasforbrug: én fra SEF Energi, der dækker over dit gasforbrug samt handels- og administrationsomkostninger, og én fra gasdistributionsselskabet Evida, der dækker over distribution af gassen samt afgifter til Staten.

Bemærk, prisen til højre er en gennemsnitspris, beregnet ud fra sidste måneds gaspriser. Prisen er inkl. moms, transmission og lager.

Sådan bestiller du

Bestil din nye naturgasaftale allerede i dag. Du skal blot klikke på Bestil-knappen til højre og indtaste dine oplysninger – vi klarer resten for dig.

Ønsker du at opsige din aftale?

Du kan opsige din naturgasaftale med en måneds varsel til den 1. i den efterfølgende måned.

 

VARIABEL

Standard SPOT

4,24 kr./m3

Prisen er sidste måneds gennemsnitspris ud fra dagspriserne

Stadig i tvivl om valget af naturgasaftale?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på telefon 62 20 11 20 eller mail sef-kundeservice@sef.dk

Du kan også kigge forbi vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg for personlig betjening.