Vælg fibernet fra SEF Fiber

Med fibernet fra SEF Fiber får du lynhurtigt internet. Fibernettet er lagt ud, så 25.000 af vores kunder har mulighed for at få en bredbåndsløsning, der sikrer en stabil og driftssikker forbindelse. Det betyder, at hele familien kan streame, spille og høre musik uden at internettet svigter. Samtidig får du naturligvis den hastighed, du betaler for.

For at få internet og TV gennem fibernet skal du først kontakte en indholdsudbyder, som leverer indhold (internet eller TV-pakker) på SEF Fibers fibernet. Indholdsudbyderen vil hjælpe dig med at vælge den rigtig løsning for dig og din familie.

Hvad er Bredbåndspuljen?

Bredbåndspuljen yder støtte til lokale bredbåndsprojekter i områder med dårlig dækning. For at kunne søge om tilskud skal I slå jer sammen i lokalområdet. Det er ikke muligt at søge som enkeltperson.

Fibernet

Fibernet bliver leveret gennem lysledere, der er gravet ned i jorden. Det er et stort arbejde, hvorfor det endnu ikke er alle dele af Danmark, der har det. Har du og dit lokalområde på Sydfyn endnu ikke adgang til lynhurtigt fibernet, er der heldigvis hjælp at hente. Siden 2016 har Energistyrelsen hjulpet mindre og tyndt befolkede områder med dårlig internetforbindelse gennem den såkaldte Bredbåndspulje, og nu har Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur fået ansvaret for puljen. Opfylder et lokalområde en række kriterier, har området mulighed for at opnå støtte gennem Bredbåndspuljen til etablering af fibernet, hvilket kommer alle til gode.

Hos SEF Fiber tror vi på, at alle bør have lige adgang til lynhurtigt internet. Siden 2004 har vi lagt fibernet i fortovet forbi 22.000 husstande i det sydfynske. Det betyder, at vi på Sydfyn i dag har et af de områder i Danmark, hvor flest mulige borgere og virksomheder kan få fibernet. På den måde er vi med til at sikre fibernet til borgere såvel som virksomheder på hele Sydfyn, hvilket også er med til gøre Sydfyn et attraktivt sted at bo og starte virksomhed.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturs Bredbåndspulje

Har du endnu ikke fibernet? Men kunne du godt tænke dig, at du og dit Sydfynske lokalområde fik adgang til det? Så kan du ansøge om at få fibernet til dit område. Hvert år offentliggøres det, hvilke adresser der har mulighed for at søge tilskud til fibernet fra Bredbåndspuljen. Så sørg for at holde øje med SDFIs hjemmeside, for måske er det dig og dit område, der har mulighed for at søge om at få fibernet næste gang. Det er også på SDFIs hjemmeside, du finder alle de informationer, du har brug for i forbindelse med ansøgningen.