Lad automatisk, når strømmen er billigst

Køb Charge Amps Halo ladeboks

Med vores ladeboks får du en intelligent og driftssikker ladeløsning hjemme hos dig.
Charge Amps Halo ladeboksen er nøje udvalgt af SEF Energi med ønsket om at kunne tilbyde en fremtidssikret ladeboks af høj kvalitet.

Få en smart ladeboks leveret og installeret

Charge Amps Halo har høj ydeevne, lav vedligeholdelse samt et simpelt og æstetisk design. Den tilbyder en ubesværet opladningsoplevelse – lige uden for din hoveddør.
  
Med Charge Amps Halo får du en kompakt og kraftfuld ladeboks, der kan oplade alle el- og hybridbiler, både nu og i fremtiden. Boksen har et fast kabel samt et ekstra udtag til elcykel eller motorvarmer. Dens funktionaliteter er udviklet til at kunne matche dine skiftende behov og gør, at du trygt og problemfrit kan skifte til grønnere eldrevne løsninger. 

Bestil, eller hør mere om ladeboksen

Hvis du vil høre mere eller er klar til at bestille din nye ladeboks fra SEF Energi, skal du blot klikke på Bliv kontaktet-knappen til højre og indtaste dine oplysninger i formularen. Vi ringer dig op efterfølgende, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig. 

Har du allerede en ladeboks

Hvis du har et ønske om at skifte din nuværende ladeboks ud med en ladeboks fra SEF Energi, kan vi naturligvis også hjælpe med dette.  

Vi tager den gamle ladeboks ned uden ekstra omkostninger og installerer din nye Charge Amps Halo. I mange tilfælde kan vi genanvende den eksisterende elinstallation, hvilket vil gøre processen hurtigere og prisen billigere for dig. Bemærk, at den eksisterende elinstallation skal være certificeret for, at vi kan genbruge den.

Hvis vi kan genbruge elinstallationen, får du ladeboksen til 8.495 kr. 

Charge Amps Halo ladeboks

9.995,00 kr.

Charge Amps Halo SEF ENERGI

Derfor skal du vælge en ladeløsning fra SEF Energi

Intelligent opladning

Lad din bil op når strømmen er billigst og mest klimavenlig 

Standardinstallation
inkluderet

Få en standardinstallation med i prisen 

Gratis nedtagning af
din nuværende ladeboks

Hvis du allerede har en ladeboks, klarer vi
nedtagningen af den kvit og frit

Få en samlet ladeløsning med serviceaftale

Få et overblik over prissammensætningen ved køb af ladeløsning med serviceaftale og elaftale hos SEF Energi.

Charge Amps Halo ladeboks

Læs også vores leveringsbetingelser, og se gebyrer for SEF Energi ladeboks.

Vælg en elaftale hos SEF Energi

Vi tilbyder både elaftaler med fast og variabel pris. Som udgangspunkt anbefaler vi, at vores ladebokskunder vælger en elaftale med variabel pris. Her bliver du afregnet ud fra dit reelle elforbrug time for time, og du har herved mulighed for at udnytte timeprisernes dyk. 

Vi tilbyder følgende elaftaler med variabel pris: FleksVIND, DyrenesEnergi og SupportEnergi. Med en disse elaftaler kan du høste både økonomiske og miljømæssige fordele, når du skal lade din bil samt til resten af elforbruget i dit hjem. 

Ikke elkunde hos SEF-Energi?

Du kan selvfølgelig også købe eller leje en ladeboks hos os, selvom du ikke er elkunde.
Ring til os på tlf. 62 20 11 20, eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, hvis du vil høre mere.

Hvad inkluderer ladeløsningen

Gør livet som el- eller hybridbilejer lettere for dig selv med en ladeboks.
Charge Amps Halo ladeboksen kan lade op til 11 kW og er kompatibel med alle el- og hybridbiler.
Opladning SEF ENERGI

Pakken inkluderer:

*Installationen foretages af en montør fra FiberLAN, som er SEF Energis søsterselskab. Den involverer tre komponenter: væg-docken, stationen og kablet. Bemærk, at hvis det er nødvendigt at lave en udvidet installation hjemme hos dig, vil der være ekstraudgifter forbundet med installationen. Læs mere om, hvad en standardinstallation inkluderer.

Montøren sørger for at aktivere ladeboksen og konfigurerer din Charge Amps Halo ladestation. Du skal bruge en app til at styre dine opladninger. Vi sørger for at sende en guide til opsætning af appen til dig i forbindelse med installationen af din nye ladeboks. Det er vigtigt, at du følger denne guide for at komme i gang med at bruge appen.
Appen tilbyder bl.a. intelligent opladning og gør det muligt for dig at lade, når strømmen er billigst eller mest miljøvenlig.

Se også de uddybende specifikationer for Charge Amps Halo, eller læs mere på Charge Amps’ hjemmeside

Bliv kontaktet af os

Udfyld felterne i formularen nedenfor. Vores kundeservice får besked om din henvendelse med det samme, og de vil besvare den så hurtigt som muligt.

*Jeg giver samtykke til, at SEF Energi A/S må kontakte mig pr. e-mail, telefon og brev for at hjælpe mig med min forespørgsel.

SEF Energi A/S må behandle mine personoplysninger til ovenstående formål samt i det nødvendige omfang til besvarelse af min henvendelse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og se dine rettigheder i vores Privatlivspolitik

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.