NYHED

Spar på varmeregningen med Danfoss Smarttermostater

På SEF Smart Homes webshop forhandler vi smarttermostater fra Danfoss. Termostaterne giver dig mulighed for at sænke din varmeregning, og du sparer lige nu 20 % ved køb på SEF Smart Home.

Du kan lige nu spare 20 % på Danfoss smarttermostater på vores webshop frem til med 14. december 2023 med koden Danfoss.

Det er blevet koldt udenfor! Og det kan være hårdt for pengepungen, når du skruer op for radiatorerne for at holde på varmen i din bolig. Men med de smarte løsninger fra Danfoss termostater, kan du spare penge på din varmeregning.

Hvordan kan Danfoss smarttermostater kan sænke dit varmeforbrug?

Ved at skifte termostaten ud på din radiator, kan du med Danfoss Eco eller Danfoss Ally termostat, styre varmeforbruget manuelt, via bluetooth eller wi-fi. Det kan du gøre piDanfoss-appen, hvor du også har mulighed for at lave ugeskemaer, så du kan optimere dit varmeforbrug og sænke din varmeregning.

Danfoss Eco smart termostat

Danfoss Eco

Med Danfoss Eco sparer du op til 23% på dit energiforbrug, og du har mulighed for at styre din radiatortermostat via bluetooth eller direkte manuelt på termostaten. Skifter du samtlige termostater til intelligente varmestyring, får du de absolut bedste forudsætninger for at styre, planlægge og overvåge dit varmeforbrug direkte fra din SmartPhone. Termostaten er både følsom over for strålevarme fra sol eller brændeovn og over for kulde. Termostaten rummer en ”åbent vindue funktion”, der automatisk dæmper varmen, når du lufter ud eller har glemt at lukke et vindue. Vil du selv skrue op og ned for varmen, rummer termostaten også et manuelt drejehjul, som gør det let at regulere temperaturen.

  • Varmestyring på 10 meter
  • Nem app styring
  • Juster varmen manuelt og vend displayet

Danfoss Ally

Med Danfoss Ally sparer du op til 23% på dit energiforbrug. Med Ally har du mulighed for at styre termostaten via wifi, når du ikke befinder dig i hjemmet.  Styringen via app giver dig mulighed for at planlægge og overvåge dit varmeforbrug direkte fra din Smartphone. Danfoss Ally radiatortermostat indeholder en ”åbent vindue funktion”, der automatisk dæmper varmen, når du lufter ud eller har glemt at lukke et vindue. Du kan også selv skrue op og ned for varmen, da termostaten også har et manuelt drejehjul, som gør temperaturen let at regulere.

  • App styring
  • Kompatibel med smarthøjtalersystemer
  • Præcise temperaturer
  • Op til 23% energibesparelser
  • Ugeplaner
  • Brugervenlig
  • Nem installation
Danfoss Ally smarttermostat

Nem installation - se hvordan i videoen her