Følg dit elforbrug på nettet eller på mobilen – MitSEF

Med MitSEF ved hånden har du altid mulighed for at se dit elforbrug. Her kan du nemlig følge med time for time. MitSEF giver også adgang til at se og betale din regning og skifte produkt, ligesom du kan skifte din betalingsform samt tilmelde dig en række andre services fra SEF Energi.

Du kan tilgå MitSEF på computeren, tabletten og din smartphone, så uanset hvor du er, kan du få adgang til dit forbrug.

I forhold til dine forbrugsdata skal du dog være opmærksom på, at der kan forekomme op til et døgns forsinkelser på dine data. I visse tilfælde kan du også opleve, at der er mere end et døgns forsinkelse på dine data. Det skyldes, at det er dit distributionsselskab/el-netselskab, der skal indsende dine data til den fælles it-hub. Det er derfra, at vi henter alle dine forbrugsdata til MitSEF og vores MitSEF-app. I hvilken frekvens dit netselskab indsender dine data til hubben, har vi ingen indflydelse på.

Vil du vide mere om, hvordan du bruger MitSEF, kan du læse mere i vores vejledning.

Find appen MitSEF på Google Play og i App Store.

 

Eloverblik

Eloverblik.dk er en platform, der er tilgængelig for privatpersoner, erhvervsdrivende og tredjeparter. Formålet med platformen er at levere data vedr. elforbrug og -produktion, så du som kunde kan få et samlet overblik på tværs af landet og på tværs af elleverandører – Eloverblik leveres af Energinet.