Støt Operation Dagsværk gennem din el- og naturgasregning

Hos SEF Energi brænder vi for meget mere end bare at levere el og naturgas til vores kunder. Vi vil nemlig gerne være med til at gøre en stor forskel, hvilket vi blandt andet gør gennem Operation Dagsværk.

Operation Dagsværk bliver afholdt én gang om året i november måned. Formålet er, at danske elever den ene dag tilbyder deres hjælp til virksomheder og private for et mindre beløb. Det beløb går direkte til at fremme uddannelse udsatte steder rundt omkring i verden.

Hos SEF Energi vil vi gerne tage et samfundsansvar. Ikke kun i Danmark, men også i andre lande. Hvert år ansætter vi derfor 5 Dagsværkere, som for én dag bliver en del af vores energivirksomhed. De får et indblik i, hvordan det er at være en del af en faglig stærk virksomhed og de forskellige arbejdsprocesser, og vores støtte er med til at skabe en ligeværdig udvikling for børn og unge.

Hos SEF Energi er det Operation Dagsværk året rundt

Vil du være med til støtte Operation Dagsværk? Så giver vi dig mulighed for det gennem SupportEnergi. Vi har indledt et værdifuldt samarbejde med Operation Dagsværk, hvor du har mulighed for at give støtte til organisationen – helt uden det koster dig ekstra.

Gennem vores ordning, SupportEnergi Operation Dagsværk, optjener du løbende et beløb, som vi udbetaler én gang årligt til Operation Dagsværk. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig støtteordningen, og så skal vi nok sørge for resten. På den måde er du med til at gøre en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte områder gennem dit forbrug af energi.

Med en SupportEnergi-aftale kan du derfor være med til at støtte Operation Dagsværk året rundt, og sammen med SEF kan du være med til at forbedre vilkårene for børn og unge uden for landets grænser.

Tilmeld dig allerede i dag

  • Vil du være med til at støtte op om Operation Dagsværk, kan du tilmelde dig vores SupportEnergi-aftale allerede i dag. Så kan du være i gang med at gøre en forskel for verdens børn og unge inden for ganske kort tid. Vil du høre mere om Operation Dagsværk og vores SupportEnergi-aftale, er du velkommen til at ringe til os på telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef-kundeservice@sef.dk. Her sidder vores kundeservice klar til at tage imod dine forespørgsler, og de kan også hjælpe dig med at komme i gang.